Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Sertifioitu EN ISO 17100 -standardin mukaan: parempi laatutakuu tekstisi käännökselle

Käännöstoimisto Pikakääntäjä

Standardinmukaiset käännökset Pikakääntäjä-käännöstoimistosta. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Autamme mielellämme!

Pikakääntäjä on sertifioitu – ja laatii tekstisi käännöksen aina kaikkien kansainvälisen EN ISO 17100 -standardin vaatimusten mukaan.

Voit nauttia sitovista käännösstandardeista, jotka koskevat teknisiä ja henkilöstöresursseja, laadun- ja projektinhallintaa sekä kaikkia työprosesseja.

Neljän silmän periaate, pätevät kääntäjät, vakioidut työprosessit: ei kieli- ja sisältövirheitä


Etusi: ISO 17100 -standardin mukaisesti tekstisi käännös tapahtuu vakioidusti kahdessa vaiheessa. Ensin natiivikääntäjä kääntää tekstin, minkä jälkeen toinen kieltä puhuva ammattilainen tarkistaa käännöksen. Sillä varmistamme, että saat parhaan mahdollisen käännöksen – moitteettoman sekä kielellisesti että sisällöllisesti. Silloinkin kun käännöksellä on kiire – ja myös haastavampien ja laajojen käännösten kohdalla. Sertifioitua laatua ja lukuisat toimi- ja erikoisalat.
Lisäksi pääkonttorimme on sertifioitu DIN EN ISO 9001 -standardin mukaisesti.Tämä on vakuuttava yhdistelmä ja paras laatutakuu, jonka voit saada käännöksellesi.

Luotettava kokonaispaketti: Pikakääntäjä-käännöstoimiston palveluvalikoiman ansiosta


Tarvitsetko lisäpalveluja? Terminologian hallinnallamme takaamme kaikkien asiakirjojesi yhtenäisyyden. DTP-palveluilla varmistamme, että käännökset ovat ulkoasunsakin puolesta heti valmiita käytettäviksi.

Onko sinulla kysyttävää – tai haluatko heti ilmaisen tarjouksen? Analysoimme asiakirjasi sanamäärän, erikoisalan ja vaativuustason. Lähetä asiakirjasi meille tarjouslomakkeen kautta tai sähköpostilla.

2019-04-24T07:48:48.8301795Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Elämme haastavia aikoja yritysmaailmassa, ja luovat ratkaisut ovat tarpeen. Olemme käytettävissä normaalisti sekä uusille, että vakioasiakkaillemme, ja olemme valmiita löytämään juuri teille tilanteeseen sopivan ratkaisun käännöstarpeillenne.
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 45 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.