Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Sertifioitu EN ISO 17100 -standardin mukaan: parempi laatutakuu tekstisi käännökselle

Käännöstoimisto Pikakääntäjä

Standardinmukaiset käännökset Pikakääntäjä-käännöstoimistosta. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Autamme mielellämme!

Pikakääntäjä on sertifioitu – ja laatii tekstisi käännöksen aina kaikkien kansainvälisen EN ISO 17100 -standardin vaatimusten mukaan.

Voit nauttia sitovista käännösstandardeista, jotka koskevat teknisiä ja henkilöstöresursseja, laadun- ja projektinhallintaa sekä kaikkia työprosesseja.

Neljän silmän periaate, pätevät kääntäjät, vakioidut työprosessit: ei kieli- ja sisältövirheitä


Etusi: ISO 17100 -standardin mukaisesti tekstisi käännös tapahtuu vakioidusti kahdessa vaiheessa. Ensin natiivikääntäjä kääntää tekstin, minkä jälkeen toinen kieltä puhuva ammattilainen tarkistaa käännöksen. Sillä varmistamme, että saat parhaan mahdollisen käännöksen – moitteettoman sekä kielellisesti että sisällöllisesti. Silloinkin kun käännöksellä on kiire – ja myös haastavampien ja laajojen käännösten kohdalla. Sertifioitua laatua ja lukuisat toimi- ja erikoisalat.
Lisäksi pääkonttorimme on sertifioitu DIN EN ISO 9001 -standardin mukaisesti.Tämä on vakuuttava yhdistelmä ja paras laatutakuu, jonka voit saada käännöksellesi.

Luotettava kokonaispaketti: Pikakääntäjä-käännöstoimiston palveluvalikoiman ansiosta


Tarvitsetko lisäpalveluja? Terminologian hallinnallamme takaamme kaikkien asiakirjojesi yhtenäisyyden. DTP-palveluilla varmistamme, että käännökset ovat ulkoasunsakin puolesta heti valmiita käytettäviksi.

Onko sinulla kysyttävää – tai haluatko heti ilmaisen tarjouksen? Analysoimme asiakirjasi sanamäärän, erikoisalan ja vaativuustason. Lähetä asiakirjasi meille tarjouslomakkeen kautta tai sähköpostilla.

2019-04-24T07:48:48.8301795Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 50 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.