Kääntäminen amerikanenglanniksi

Kääntäminen amerikanenglanniksi

Tarjouspyyntöä varten käytä tarjouspyyntilomaketta tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Hoidamme nopeasti käännöksesi amerikanenglanniksi. Lähetä tekstisi meille sähköpostitse niin saat ei-sitovan tarjouksen. Projektipäällikkömme analysoi tekstin ja lähettää sen jälkeen hinta- ja toimitusaikatiedot.

Muistathan kertoa mihin mennessä tarvitset valmiin käännöksen. Ota yhteyttä projektipäällikköömme, jos sinulla on kysymyksiä siitä, kuinka tarjouspyyntö tehdään tai jokin muu käännökseen liittyvä asia mietityttää. Hän auttaa mielellään.

Käytämme natiivikääntäjiä. Tämä tarkoittaa sitä, että kun haluat käännöksen amerikanenglanniksi käännöksen tekee kääntäjä, joka on syntyperäinen amerikkalainen ja puhuu englantia äidinkielenään. Pyrimme myös valitsemaan kääntäjän sen mukaan, että häneltä löytyy erikoisosaamista juuri siitä aihepiiristä, mitä tekstisi käsittelee.

Tekstisi on hyvissä käsissä

Käytämme freelancer-kääntäjiä. Tämä tarkoittaa sitä, että he työskentelevät usein myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tästä syystä nopeatkin toimitukset ovat mahdollisia. Kun haluat tarjouksen voit joko täyttää oheisen tarjouspyyntölomakkeen tai lähettää tekstin sähköpostitse.

2017-01-13T07:54:42.1648498Z

Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.