Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Etiopia

Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Amharan kielen käännökset

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat amharankieliset tai amharan kielestä käännetyt käännökset. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan.

Yleistietoa amharan kielestä

Amharaa puhutaan pääasiassa Etiopiassa ja sillä onkin Etiopian virallisen työkielen asema eli se on käytännössä valtiohallinnon kieli. Etiopian ulkopuolella amharan puhujia löytyy Egyptistä, Israelista ja Ruotsista.

Ota yhteyttä!

Yhteisen kielen puuttuminen on välillä haaste kaupanteossa, mutta kun valitset osaavan käännöstoimiston avuksi kaupankäynti helpottuu, nopeutuu ja vältyt mahdolliselta väärinymmärryksiltä. Tarvitset sitten asiakirja- tai sopimuskäännöksiä, ota yhteyttä käännöstoimisto Pikakääntäjään sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Meillä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian.

2020-02-10T10:37:42.4304788Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.