Pikakääntäjä kääntää tekstisi armenian kielelle

Armenian kielen käännökset

Tarvitsetko käännöksen armenian kielelle? Lähetä käännettävä tekstisi sähköpostitse meille, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Etsitkö käännöstoimistoa, josta saisit laadukkaat käännökset armenian kielelle joustavalla aikataululla? Olet tullut oikeaan paikkaan. Laajan kääntäjäverkostomme ansiosta voimme tarjota sinulle monen eri aihepiirin käännökset nopeasti. Tarvitset sitten tavallisen tekstikäännöksen tai virallisen, auktorisoidun kääntäjän leimaaman käännöksen, me voimme auttaa.

Taustaa

Armenia sijaitsee Mustanmeren ja Kaspianmeren välissä ja sen naapurivaltioita ovat Turkki, Georgia ja Iran. Maantieteellisesti voidaan katsoa, että Armenia kuuluisi Aasiaan, mutta sillä on poliittisia ja kulttuurisia kytköksiä myös Eurooppaan ja se kuuluu Euroopan neuvostoon. Armeniassa on melkein 3 miljoonaa asukasta. Suurin osa armenialaisista on kristittyjä.

Pyydä tarjous

Teemme sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen, ja vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin käännöskysymyksiin. Lähetä meille sähköpostia, Projektipäällikkömme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

2016-07-07T11:18:47.8679487Z

Elina Niemi
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.