Projektivastaava Suomen markkinoille

StaffPictures

Etsimme uutta projektivastaavaa Amsterdamin, Almeren tai Utrechtin toimistoomme.

Alankomaiden nopeimmin kasvava käännöstoimisto etsii suomenkielistä projektivastaavaa toimistoomme Amsterdamissa, Almeressa tai Utrechtissa (32/40 tuntia viikossa).

Projektivastaavana olet vastuussa kaikista käännöstoimeksiantoon liittyvistä vaiheista suomalaisille asiakkaillemme.

Et itse tee käännöksiä vaan toimit yhteyshenkilönä suomalaisten asiakkaidemme ja kääntäjien välillä. Valmistelet tarjoukset asiakkaille heidän toiveidensa mukaan. Koordinoit kääntäjien valintaa ja neuvottelet heidän kanssaan toimeksiannoista hinnan, laatuvaatimusten ja toimitusaikojen puitteissa. Pidät työskentelystä tiukkojen aikataulujen aiheuttaman paineen alaisena.

Sinulla on kielikorvaa ja osaat sujuvan yhteydenpidon (myös puhelimitse) asiakkaihin. Virheettömien suomenkielisten sähköpostien kirjoittaminen sujuu sinulta vaivatta ja eikä englanninkielinen yhteydenpito kääntäjiin tuota sinulle ongelmia. Puhut suomea äidinkielenäsi.

Olet erittäin täsmällinen asiakas- ja toimeksiantotietojen suhteen. Tunnet hyvin ohjelmat kuten Word, Outlook, Excel ja mahdollisesti Trados tai muita CAT-työkaluja.

Työ edellyttää korkeakoulu- tai yliopistotasoista työskentelyä ja laajaa yleissivistystä. Käsittelet monien erilaisten toimeksiantojen myötä sopimuksia, kirjeitä, käsikirjoja, mainostekstejä ja nettisivujen käännöksiä. Useamman kielen tunteminen on eduksi, mutta ensisijaisesti arvostamme suomen kielen tuntemusta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja bonusjärjestelmän, matkakulukorvauksen, eläkejärjestelyn ja joustavan työilmapiirin. Odotamme sinulta kehittymistä vaativampiin työtehtäviin.

Jos ylläkuvattu työ puhuttelee sinua ja pidät työskentelystä pienessä, kansainvälisessä ympäristössä viimeisimpien teknisten apuvälineiden avustamana, lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Kirjoittaja: Eva Drost, HR Manager

Lähetä Evalle sähköpostia

2016-11-17T08:15:43.5423346Z

Elina Niemi
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service