Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Azerin kielen käännökset

Azerbaidzan

Tarvitsetko apua azerin kielen käännöksissä? Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat azerinkieliset tai azerin kielestä käännetyt käännökset. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan.

Yleistietoa azerin kielestä

Azerin kieli on Azerbaidžanin tasavallan virallinen kieli. Azerin kieli on osa turkkilaisten kielten lounaisryhmää. Kieli on syntynyt varhaisella keskiajalla ja sen lähin sukukieli on turkki. Azerin vanha kirjakieli syntyi 1200-luvulla. Nykyinen kansankieleen pohjaava kirjakieli on muodostunut 1800-1900-lukujen vaihteessa.

Ota yhteyttä!

Yhteisen kielen puuttuminen on välillä haaste kaupanteossa, mutta valitessasi osaavan käännöstoimiston avuksi kaupankäynti helpottuu ja nopeutuu. Lisäksi vältyt mahdolliselta väärinymmärrykseltä. Tarvitset sitten asiakirja- tai sopimus käännöksiä, ota yhteyttä käännöstoimisto Pikakääntäjään sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Meillä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!

2019-11-22T13:46:57.4816351Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.