Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Begär en offert lätt!

Haluaisin käännättää:
Liitetiedostona olevan tekstin:
Tekstin lähdekieli on:
Teksti käännetään seuraavalle kielelle:
Yhteystietoni:
Sähköposti:
Puhelin:
Nimi:
Yhtiö:
Lisätiedot:
Yksityisyys Kaikkia henkilö- ja yritystietoja käytetään ainoastaan tarjouksen laatimista varten.
Uppslagen bok.

Välkomna att begära en offert via formuläret till höger eller mejla texterna till oss så återkommer vi med ett bra erbjudande till ett förmånligt pris!

Här berättar vi kort om översättningsprocessens olika steg. Projektledaren hjälper dig genom hela projektet från offertbegäran till fakturering.

Offertbegäran

Du kan göra en offertbegäran genom offertformuläret om du bara har en fil att översätta. Om du har flera filer som ska översättas kan du skicka e-post till oss. Berätta vilket språk texten är på och till vilket språk du vill få den översätta. Glöm inte att skicka med dina egna kontaktuppgifter. Meddela även om du har ett datum då du senast behöver översättningen. Detta är extra viktigt då du har bråttom.

Icke bindande offert

Våra projektledare bekantar sig med din offertbegäran och skickar dig med detta som grund en icke bindande offert. I offerten står det hur mycket översättningen kommer att kosta och när den är färdig. Där informeras även om de olika betalningsalternativ som vi har. Offerten är alltid gratis och binder dig inte till något. Offerten blir bindande först då du godkänt den.

Leverans

Den färdiga översättningen levereras till dig i enlighet med leveranstiden i den offert du godkänt. Vanliga översättningar levereras till dig via e-post. Auktoriserade översättningar med översättarens stämpel levereras med posten. Om du är i behov av en elektronisk version av auktoriserade översättningar kan även det här ordnas. Berätta gärna detta redan då du ber om en offert så att vi kan ta det i beaktande.

Fakturering

Du finner alla uppgifter angående faktureringen i offerten. Projektledaren hjälper dig dock gärna om du har några frågor.

Frågor?

Du kan alltid ringa oss om du funderar över något. Du hittar alla telefonnummer under kontaktfliken. Vi svarar även gärna på frågor över e-post. Förhoppningsvis hör vi av dig redan idag!

2019-11-13T08:41:53.5204297Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.