Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Bengalin kielen kääntäjät

Käännökset bengalin kielestä ja kieleen. Bengalin kielen käännöstoimisto

Haluatko lisätietoja bengalin kielen käännöksistä? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse!

Teemme yhteistyötä pätevien, soveltuvan korkeakoulututkinnon saaneiden, bengalia äidinkielenään puhuvien freelance-kääntäjien kanssa. Voimme näin tarjota paitsi edullisia myös korkealaatuisia käännöksiä. Tietokannassamme on kääntäjiä jokaiselle erikoisalalle. Siten voimme helposti täyttää käännöstoiveesi, olipa kyse sitten kirjallisuuden, sopimusten, sanomalehtiartikkelien, vuosi- ja tilikertomusten, käyttöohjeiden tai päivittäisen liikekirjeenvaihdon kääntämisestä. Kysy tarkempia toimitusehtoja projektipäälliköiltämme. Tietoja mahdollisista bengalin kielen kielipareista saat meiltä puhelimitse tai sähköpostitse.

Bengalin kieli

Bengalin eli banglan kieli on indoarjalainen kieli, joka kehittynyt paalin, sanskritin ja Maghadin prakritin kielistä. Bengalia puhutaan Intian niemimaan itäosissa. Tämä yksi maailman suurimmista kielistä on Intian toiseksi suurin kieli ja myös Bangladeshin pääkieli. Suurin osa bengalia puhuvista asuu Bengalissa. Bengali käsittää Bangladeshin ja Intian Länsi-Bengalin osavaltion. Intian lisäksi bengalia puhuvia yhteisöjä asuu muun muassa Lähi-idässä, länsimaissa ja Malesiassa.

Ammattitaitoiset kääntäjät bengali-saksa, saksa-bengali

Pikakääntäjä etsii juuri tarpeisiisi soveltuvan bengalin kielen kääntäjän. Haluamme tarjota vain parasta laatua ja siksi teemme työtä vain pätevimpien kääntäjien ja tulkkien kanssa. Mitä kokeneempi kääntäjä, sitä toimivampi käännös. Kääntäjämme pyrkivät välittämään lähdetekstin sisällön kulloinkin sopivalla tyylillä ja ottamaan huomioon käännettävän tekstin erityisominaisuudet sekä asiakkaan mahdolliset erityistoiveet. Jos siis tarvitset laatukäännöstä, ota meihin yhteyttä.

Käännöstoimisto bengali-saksa, saksa-bengali

Käännökset epäonnistuvat helposti, jos kääntäjällä ei ole soveltuvaa koulutusta tai riittävästi kokemusta. Meidän kääntäjämme ovat vain ja ainoastaan bengalin äidinkielen puhujia ja hallitsevat bengalin kielen täydellisesti. Siten voimme taata käännöksellesi korkeinta laatua. Jos haluat ammattimaista jälkeä, jätä tekstiesi kääntäminen meidän huoleksemme.

2019-11-22T13:00:16.6996351Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 50 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.