Bulgariat

Meiltä saat bulgariankieliset käännökset nopeasti ja vaivatta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Bulgarian kielen käännökset

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja korkealaatuiset bulgariankieliset tai bulgarian kielestä käännetyt käännökset. Palveluihimme kuuluu tavallisten käännösten lisäksi myös viralliset, auktorisoidun kääntäjän leimaamat käännökset. Meidän kautta saat käännettyä kaiken koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisatasivuisiin käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän tarkasti aihealueen ja tekstin vaikeustason mukaan.

Bulgarian kieli

Bulgarian kieli on slaavilainen kieli, joka on osa indoeurooppalaista kielikuntaa. Se on myös Bulgarian virallinen kieli. Se on myös noin 9 miljoonan ihmisen äidinkieli. On myös tutkijoita joiden mielestä makedonian kieli on vain yksi bulgarian kielen murteista. Bulgariaa kirjoitettaessa käytetään kyrillisiä kirjaimia ja aakkosissa on kolmekymmentä kirjainta.

Ota yhteyttä!

Jos suunnittelet kaupantekoa Bulgariassa voi yhteisen kielen puuttuminen tuntua liian suurelta haasteelta. Tilanne helpottuu, kun valitset asiansa osaavan käännöstoimiston avuksi. Samalla vältyt mahdollisilta väärinymmärryksiltä, joita yhteisen kielen puuttuminen voi tuoda tullessaan. Tarvitset sitten asiakirja- tai sopimus käännöksiä, ota yhteyttä käännöstoimisto Pikakääntäjään sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Meillä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä ja autamme sinua mielellämme. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen!

2017-01-12T12:38:38.1183570Z

Elina Niemi
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.