Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännöstoimisto Pikakääntäjän CAT-työkalujen käyttö

Mitä ovat CAT-työkalut?

The translation agency Pikakääntäjä

We support you with the best possible technology and can offer you the best possible rates. Contact us, We are happy to help you further!

CAT-työkalu (tietokoneavusteinen käännöstyökalu) on tietokoneohjelma, joka tukee käännöstyötä ja tekee siitä helpompaa. Tämän työkalun avulla teksti jaetaan yksilöllisiin osiin ja tallennetaan käännöksen kanssa. Alkuperäinen dokumentti ja käännös muodostavat sitten käännösyksikön. Tärkeä CAT-työkalujen ominaisuus on käännösmuisti. Sen avulla myös muut kääntäjät voi käyttää aikaisemmin luotuja käännösyksiköitä uudessa käännöstyössä milloin vain. Käyttämällä tätä ohjelmaa työmäärä ja työhön käytetty aika vähenee, joka vaikuttaa positiivisesti myös kustannuksiin. Lisäksi yhdenmukaisten käännösten teko helpottuu paljon.

Käännöstoimisto Pikakääntäjän CAT-työkalujen käyttö

Käännöstoimisto Pikakääntäjä on työskennellyt CAT-työkalujen, kuten Tradoksen, Acrossin tai Déjà Vun kanssa jo vuosia. CAT-työkalujen käyttö johtaa eri tiedostomuotojen tehokkaaseen hallintaan sekä terminologian yhdenmukaisuuteen kilpailukykyisillä hinnoilla. Käännöstoimistomme henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti ja he tietävät kuinka käyttää CAT-työkalujen viimeisimpiä versioita tehokkaasti.

Tämän lisäksi olemme Saksan Teknisen Viestinnän Yhdistyksen, Tekomin jäsen. Näin olemme aina tietoisia uusimmista kehitysmuutoksista käännösalalla.

Onko sinulla kysymyksiä CAT-työkaluista?

Projektipäällikkömme vastaavat mielellään kysymyksiisi CAT-työkaluja koskien. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Autamme sinua mielellämme!

2017-01-13T14:38:11.8450586Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 50 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.