Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Siirtojärjestelmän haltijan sopimusneuvottelut - 48 tunnissa

Käännöstoimisto Pikakääntäjä - Projektipäällikkö Yvonne

Projektipäällikkö Mijntje suoritti projektin menestyksekkäästi loppuun ja sai kukkakimpun kiitokseksi.

Vastaanotimme jokin aika sitten tarjouspyynnön yhdeltä Euroopan johtavista siirtojärjestelmän haltijoista. Asiakas oli parhaillaan keskellä sopimusneuvotteluita ja he tarvitsivat vahvan yhteistyökumppanin tekemään heille sopimuskäännökset. Neuvottelut olivat päättymässä 48 tunnissa ja käännösten tuli valmistua ennen sitä. Sopimuksiin tehtävät muutokset piti kääntää niin nopeasti kuin mahdollista siten, että ne ovat laillisesti päteviä.

Projekti alkoi melko helposti: sopimuksen kääntämisellä hollannista englanniksi. Toinen osapuoli, asiakkaamme sopimuksenmukainen partneri, liitti kommentit halutuista muutoksista englanninkieliseen sopimukseen. Käänsimme ne hollanniksi ja asiakas teki tarvittavat muutokset hollantilaiseen sopimukseen. Nämä täytyi taas kääntää uudelleen englanninkieliseen sopimukseen.

Laillisesti pätevät käännökset tiukasta deadlinesta huolimatta

Prosessi kesti kaksi päivää sisältäen monia muutoksia sekä hollanninkielisessä että englanninkielisessä sopimuksessa. Vastaanotimme jopa kaksi ristiriitaista versiota dokumentista, jotka piti myöhemmin yhdistää yhdeksi, lopulliseksi dokumentiksi.

Projekti oli monimutkainen, koska dokumentteja muuteltiin jatkuvasti ja uusia muutoksia tehtiin jo ennen käännöksen valmistumista. Näiden lisäksi kaiken tuli valmistua erittäin nopeasti, mutta asiantuntevalla tavalla. Käännösten tuli lisäksi olla laillisesti päteviä. Tämä vaati paljon keskittymistä kääntäjiltämme sekä vastaavalta projektipäälliköltä, Mijntje van Paridonilta.

Menestyksekäs työ, kiitos järjestelmällisyyden

Mijntjen täytyi jatkuvasti pitää kirjaa muutoksista ja uusista kommenteista. Mijntjen täytyi pysyä ajan tasalla prosessista ja äkillisistä muutoksista huolimatta siitä, oliko päivä vai ilta. Hän osoitti järjestelmällisyytensä koordinoimalla kääntäjiä ja samalla säilyttäen pysyvän kontaktin asiakkaaseen.

Mijntje suoritti projektin menestyksekkäästi loppuun auttaen asiakasta päättämään sopimusneuvottelut onnistuneesti. Asiakas jopa lähetti hänelle kukkakimpun kiittääkseen hänen erityisestä työpanoksestaan.

2016-11-18T08:58:56.6353606Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia

Elämme haastavia aikoja yritysmaailmassa, ja luovat ratkaisut ovat tarpeen. Olemme käytettävissä normaalisti sekä uusille, että vakioasiakkaillemme, ja olemme valmiita löytämään juuri teille tilanteeseen sopivan ratkaisun käännöstarpeillenne.

Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.