Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Dari

Pikakääntäjä auttaa sinua myös darin käännöksissä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Darin kielen käännökset

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat darinkieliset tai darin kielestä käännetyt käännökset. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista ja koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisatasivuisiin käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan.

Yleistietoa darin kielestä

Darin kieltä puhutaan Afganistanissa ja se kuuluu indoeurooppalaisten kielten indoiranilaisen haaran iranilaiseen ryhmään. Se on paŝtun ohella Afganistanin toinen virallinen kieli. Daria puhuu äidinkielenään noin neljä miljoonaa ihmistä, mutta yhteensä puhujia on kaikkiaan noin kahdeksan miljoonaa. Darin kirjakieli perustuu Kabulin murteeseen.

Ota yhteyttä!

Pikakääntäjällä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä ja autamme sinua mielellämme kaikenlaisissa käännösasioissa. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita ja voimme käännöksen lisäksi tehdä tarjouksen esimerkiksi aineiston taitosta, jos tarve näin vaatii. Ota yhteyttä sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!

2019-11-22T13:48:38.5446351Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.