Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden alennus käännöksistä

Yrityksemme on yksi maailman johtavista kielipalveluiden toimittajista, jotka tarjoavat palveluitaan voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, järjestöille ja koulutuslaitoksille kaikkialla maailmassa. Ammattitaitomme ja omistautumisemme avulla organisaatiosi kommunikoi paremmin ja helpommin. Olemme saavuttaneet maailman arvostetuimpien voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden luottamuksen toimittamalla aina tarkkoja käännöksiä – yli 150 kielellä. Lisäksi tarjoamme 25 % alennuksen normaaleista käännöshinnoista.

Hyväksyttävät organisaatiot

Yhdysvaltaisen voittoa tavoittelemattoman organisaation ja kansalaisjärjestön tulee olla säädöksen 501(c)(3) mukainen ja verohallituksen (Internal Revenue Service, IRS) tunnustama julkinen hyväntekeväisyysjärjestö. Yhdysvaltain ulkopuolisten organisaatioiden tulee olla hyväksytty tai rekisteröity julkiseksi hyväntekeväisyysjärjestöksi toimintamaansa paikallisten lakien mukaisesti (ja tarvittaessa organisaatioilla tulee olla verovapaustodistus). Mikäli tällaista lakia ei ole olemassa, organisaatioiden tulee vastata USA:n julkisia hyväntekeväisyysjärjestöjä. Hyväksyttävien organisaatioiden toiminnan ei tule tavoitella voittoa, ja niiden toiminnan tarkoituksena tulee olla paikallisen yhteisön auttaminen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi – näihin kuitenkaan rajoittumatta – köyhien auttamista, koulutuksen edistämistä, kulttuurin tai ympäristön suojelemista.

Directions

Haluamme tukea hyviä aloitteita.

Syrjinnänvastainen käytäntö

Organisaatiot, jotka harrastavat rotuun, ihonväriin, sukupuoleen, kansallisuuteen, uskontoon, ikään, vammaan, sukupuoli-identiteettiin tai sen ilmaisuun, aviosäätyyn, raskauteen, seksuaaliseen suuntautumiseen, poliittiseen kantaan, ammattiliiton jäsenyyteen tai veteraaniasemaan perustuvaa syrjintää palkkauksen, palkkojen, koulutukseen tai palveluihin pääsyn, irtisanomisen, ylennysten ja/tai eläkkeiden yhteydessä lainvastaisella tavalla, eivät ole kelvollisia osallistumaan tähän ohjelmaan.

Asianmukainen tunnistautuminen

Organisaation täytyy pystyä todistamaan verovapaa asemansa kotimaansa myöntämillä voimassa olevilla veroasiakirjoilla.

2018-12-06T12:16:02.4957812Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.