Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Pikakääntäjä ja eksoottiset kielet

Eksoottiset kielet

Olemme oiva yhteistyökumppani myös eksoottisten kielten kääntämisessä. Lähetä meille käännettävä tekstisi, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Käännökset ranskaan, englantiin, espanjaan ja saksaan ovat meille arkipäivää. Niiden ohella tarjoamme käännöspalveluja myös eksoottisiin kieliin kuten urdu, persia, punjabi, heprea ja inuktitut. Näistä kielistä käännetään useimmiten saksaan päin. Käännämme muun muassa vakuutuksia ja lomamaissa käytetyistä lääkärinpalveluista koituneita laskuja. Tällaisissa tapauksia käännöksiä tarvitaan nopeasti. Siksi tietokannassamme on useampi kuin yksi kulloisenkin kielen kääntäjä, minkä ansiosta voimme nopeasti vastata asiakkaidemme käännöstarpeisiin, riippumatta siitä, onko kyse hindiin tai Marokossa puhuttavalle arabian kielen murteelle käännettävästä tekstistä.

Saatavuus

Joidenkin eksoottisten kielten kääntäjiä on hyvin vähän. Siksi esimerkiksi urdu-saksa-käännöksiä tarjoavia käännöstoimistoja on vain muutamia. Me olemme yksi niistä! Mikäli tarvitsemasi eksoottisen kielen kääntäjällä ei satu olemaan aikaa tai tarvitset saksan kielen käännöstä sellaisesta kielestä, jota emme itse pysty tarjoamaan, on mahdollista tehdä käännös välikielen kuten esimerkiksi englannin, ranskan tai espanjan kautta. Tällöin käännökseen kuluu tietenkin hieman enemmän aikaa.

Hintaerot

On varmasti ymmärrettävää, että eri kielistä tehtävien käännösten hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä on käännöksen kohdekieli. Esimerkiksi käännättäminen japanin kielestä englantiin on paljon edullisempaa kuin japanista saksaan käännättäminen. Tämä johtuu siitä, että saatavilla on paljon enemmän japania taitavia englannin kuin saksan kielen puhujia.

2020-02-10T11:17:07.9350498Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.