Englanti-kiina-käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto.

Meiltä saat edulliset englanti-kiina-käännökset nopeasti. Lähetä tekstisi sähköpostitse, niin teemme sinulle käännöstarjouksen.

Pikakääntäjä on englanti-kiina-käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto

Käännöstoimistollamme on kattava kokemus englanti-kiina-käännöksistä. Kiinan kielen kääntäjämme ovat eri aloihin erikoistuneita äidinkielen puhujia. Tarjoamme muun muassa talouden, lainopillisen, lääketieteen, tekniikan ja kaupallisen alan käännöksiä sekä yleisiä käännöksiä kiinan kielestä ja kiinan kieleen. Voit myös toimittaa meille ranskankielisen, hollanninkielisen, espanjankielisen, italiankielisen tai minkä tahansa muunkielisen tekstin, ja me käännämme sen kiinan kielelle.

Kiinan kieli on paitsi maailman puhutuin, myös nopeimmin kasvava kieli. Aasian talouskasvun vuoksi kiinan kielen käännösten kysyntä kasvaa jatkuvasti. Kiinan kieliä on useampia, mutta yleisesti kiinan kielestä puhuttaessa tarkoitetaan Kiinan virallista kieltä, mandariinikiinaa. Tietokannassamme on useita mandariinikiinan kääntäjiä, eikä muillekaan kiinan kielille kääntäminen ole meille ongelma.

Englanti-kiina-kääntäjämme

Kuten kaikilla kääntäjillämme, myös kiinan kielen kääntäjillämme on monen vuoden käännöskokemus. Kiinan kielen käännösten kohdalla turvaudumme kääntäjäverkostoomme Kiinassa, Taiwanissa ja Singaporessa. Kääntäjät elävät kyseisellä kielialueella ja ovat perillä kielen kehityksestä ja siinä tapahtuvista muutoksista. Siksi käännöksemme ovat aina ajan tasalla.

Jokainen kiinan kielen kääntäjämme on erikoistunut johonkin erikoisalaan. Mainostekstien; esimerkiksi esitteiden, uutiskirjeiden tai verkkosivujen käännöstoimeksiantoihin valitsemme sujuvakielisen kääntäjän, joka tekee säännöllisesti myös varsinaisia tekstinsuunnitelutöitä. Meillä on soveltuva kääntäjä myös virallisempiin käännöksiin, kuten esimerkiksi liikesopimuksiin.

Jos haluat tarjouksen kiinan kielen käännöksestä, pyydä lisätietoja tai ilmainen tarjous sähköpostitse. Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse.

2017-01-13T11:20:17.6657594Z

Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.