Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Englanti-tanska-käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto, käännökset englannista tanskaan

Me autamme sinua myös englanti-tanska-käännöksissä. Ota yhteyttä sähköpostitse, ja lähetä tekstisi meille niin saat sitomattoman tarjouksen.

Tarjouspyyntö englanti-tanska-käännöksestä

Kääntäjämme eivät ole poikkeuksetta vain tanskaa äidinkielenään puhuvia ammattilaisia. Lisäksi heiltä löytyy tietty erikoistumisala. Tietokannassamme on paitsi lainopilliseen ja kirjalliseen alaan, myös esimerkiksi urheiluun, matkailuun, kulttuuriin, historiaan, politiikkaan, kuningashuoneeseen, EU:hun, tiedotusvälineisiin tai journalismiin erikoistuneita kääntäjiä. Mikään erikoisala ei ole niin eksoottinen, etteikö kääntäjillämme olisi siitä kokemusta. Kaipaatko lisätietoja?

Alla olevalla lomakkeella voit helposti pyytää tarjousta englanninkielisen tekstisi käännöksestä tanskaan. Täytä lomake seuraavasti:

Vaihe 1. Ilmoita lähdetekstin kieli ja valitse haluamasi kohdekieli.

Vaihe 2. Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja muut tietosi.

Vaihe 3. Paina "Selaa" ja etsi kovalevyltäsi tiedosto, jonka haluat käännättää.

Lähetä tiedosto sitten käännöstoimistomme projektipäällikölle napsauttamalla "Lähetä".

Jos käännettäviä tiedostoja on monta, lähetä ne meille sähköpostitse tai ota yhteyttä puhelimitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2016-11-18T09:00:09.9276891Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.