Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Englanti-unkari-käännökset

Englanti-unkari-käännökset

Meiltä saat apua englanti-unkari-käännöksissä. Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat englanti-unkari käännöksesi sukkelasti ja vaivattomasti, ilman että maksat siitä turhia. Halutessasi hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Todistettua ammattitaitoa

Arkipäivän tilanteissa saattaa Unkarissa pärjätä pelkästään englannin kielellä. On kuitenkin tilanteita, jolloin sinun täytyy ottaa yhteyttä ammattikääntäjään. Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen tekstiin, jossa pienikin virhe saattaisi johtaa jopa oikeustoimiin. Olet sitten yksityis- tai yritysasiakas niin autamme sinua mielellämme.

Eri aihepiireihin erikoistuneet kääntäjät

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen.

Halutessasi lisätietoa otathan yhteyttä Suomen Project Manageriimme. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

2019-09-06T07:33:21.1939954Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.