Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Englanti-portugali-käännökset

Englanti-portugali-käännökset

Tarvitsetko käännöksen englannista portugaliksi? Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua!

Käännöstoimisto Pikakääntäjä huolehtii englanninkielisen tekstisi käännöksen portugaliksi. Manuaalista lehtileikkeeseen, lakitekstistä urheiluselostukseen; ei tekstityyppiä, jonka kanssa kääntäjämme eivät olisi aiemmin tehneet tuttavuutta. Työskentelemme niin laki- kuin lääketieteelliseen, kirjallisuuteen kuin tekniseenkin tekstiin perehtyneiden kääntäjien kanssa. Tämän lisäksi käytössämme on mitä erilaisimpiin aihepiireihin erikoistuneita kääntäjiä. Käännämme niin kulttuuriin, luontoon ja ympäristöön, liikenteeseen ja kuljetukseen kuin asumiseenkin liittyviä tekstejä, vain muutamia mainitaksemme.

Ammattitaitoisten kääntäjien kattava verkosto

Kaikki kääntäjämme ovat kouluttautuneet alansa ammattilaisiksi ja puhuvat portugalia äidinkielenään. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota jatkuvasti korkealaatuisia käännöksiä. Kattavan kääntäjien verkostomme ansiosta löydämme tekstillesi juuri oikean kääntäjän käden käänteessä. Useat kääntäjät työskentelevät myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten erittäin pikainenkin toimitus on harvoin ongelma.

Korkealaatuinen ja nopea, muttei kallis

Pikakääntäjä on tunnettu paitsi nopeudestaan, myös käännösten laadukkuudesta. Tästä huolimatta emme ole kalliimpi kuin muut vastaavat käännöstoimistot. Esimerkiksi englanti-portugali-käännöksen saat jo sanahinnalla € 0,16. Sivustomme kautta voit itsekin kätevästi laskea alustavan hinnan englanti-portugali-käännöksellesi. Tarvitessasi kattavamman tarjouksen, voit myös täyttää tältä sivulta löytyvän tarjouslomakkeen, tai lähettää tekstisi sähköpostitse. Tulemme ottamaan sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.

2016-07-11T11:18:22.3548301Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.