Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Englanti-suomi-käännöspalvelut

Suomenkielinen käännöstoimisto

Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa englanti-suomi-käännösasioissa. Voit ottaa yhteyttä joko lähettämällä meille sähköpostia tai puhelimitse.

Pikakääntäjä kääntää tekstisi pikaisesti ja täsmällisesti englannista suomeksi. Ota yhteyttä täyttämällä sivultamme löytyvä tarjouslomake tai lähettämällä tekstisi meille sähköpostitse. Käännöksen keskimääräisen hinnan pystyt laskemaan sivuillamme. Tavallisen käännöksen hinnaksi englannista suomeen laskutamme € 0,20 per sana. Hintamme eivät siis nopeudestamme huolimatta ole kilpailijoidemme hintoja kalliimpia.

Englanti-suomi-kääntäjämme

Meillä on laaja verkosto englanti-suomi-kääntäjiä, joilta löytyy osaamista monelta erikoisalalta. Listalla on esimerkiksi haastaviin teknisiin käännöksiin erikoistuneita suomalaisia kääntäjiä, kuten myös EU-teksteihin erikoistuneita kääntäjiä. Kääntäjiltämme onnistuvat myös markkinointialan käännökset. Valitsemme jokaisen kääntäjän tarkasti sen mukaan, mitä aihepiiriä tekstisi käsittelee.

Joustavat aikataulumme

Myös pikaista toimitusta vaativissa käännöstöissä voit kääntyä Pikakääntäjän puoleen. Kääntäjämme työskentelevät tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tämän lisäksi työskentelemme yksinomaan meille suunnitellulla tietokoneohjelmalla, joka takaa sen, että hallinnolliset kustannukset pysyvät alhaisina. Tämän huomaatte paitsi tietenkin hinnoissa, myös laadussa, kaiken huomiomme keskittyessä käännettäviin teksteihin.

Kysymyksiä?

Kaipaatko vielä lisätietoa työskentelytavastamme ja siitä mitä voimme sinulle tarjota? Project Managerimme vastaavat mielellään kysymyksiisi. Ota yhteyttä oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse.

2016-07-11T11:20:10.4606396Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.