Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Englanti-tšekki-käännökset, edullisesti ja nopeasti

Englanti-tsekki käännökset

Meiltä saat englanti- tšekki-käännökset nopeasti ja vaivattomasti. Lähetä käännettävä teksti meille, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen!

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat englanti-tšekki-käännöksesi nopeasti ja vaivatta, ilman että maksat siitä turhia. Halutessasi hintatarjouksen, tai jos tarvitset virallisen, auktorisoidun kääntäjän leimaaman käännöksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse. Meillä on vahva ja pitkä kokemus sekä yritysasiakkaiden ja yksityisasiakkaiden käännöksistä.

Todistettua ammattitaitoa

Tšekeissä saattaa pärjätä englannin kielellä, mutta esim. julkaistavalle aineistolle ja virallisille asiakirjoille asetetut vaatimukset ovat korkeammalla, ja onkin suositeltavaa, että otat tällaisissa tapauksissa yhteyttä ammattikääntäjään. Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen tekstiin, jossa pienikin virhe saattaisi johtaa jopa oikeustoimiin.

Eri aihepiireihin erikoistuneet kääntäjät

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen.

Halutessasi lisätietoa otathan yhteyttä projektipäällikköön sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

2017-01-13T12:13:40.8920500Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.