Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Englanti-turkki-käännökset

Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Englanti-turkki-käännökset edullisesti ja nopeasti

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat englanti-turkki-käännöksesi nopeasti ja vaivatta, ilman että maksat turhia. Kun tarvitset hintatarjouksen tavallisen yrityskirjeen kääntämiseen tai jos tarvitset virallisen, auktorisoidun kääntäjän leimaaman käännöksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Todistettua ammattitaitoa

Vaikka Turkki on kehittynyt huimaa vauhtia viime vuosina ei maassa pärjää välttämättä englannin kielellä, joten onkin suositeltavaa, että otat käännösasioissa yhteyttä asiansa osaavaan käännöstoimistoon. Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen tekstiin, jossa pienikin virhe saattaisi johtaa jopa oikeustoimiin. Teemme käännöksiä niin yksityis- kuin yritysasiakkaille usean vuoden kokemuksella.

Eri aihepiireihin erikoistuneet kääntäjät

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen.

Halutessasi lisätietoa otathan yhteyttä projektipäällikköömme sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

2017-01-13T12:22:56.5696122Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.