Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Luotettavat käännökset englannista venäjäksi nopeasti ja edullisesti

Englanti-venäjä-käännökset

Tarvitsetko englanti-venäjä-käännöksen? Meillä et maksa siitä turhia. Lähetä tekstisi meille, niin saat ilmaisen, sitomattoman tarjouksen.

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat käännöksesi englannista venäjäksi nopeasti ja helposti. Jos tarvitset hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Todistettua ammattitaitoa

Venäjällä, etenkin isommissa kaupungeissa, saattaa nykypäivänä pärjätä englannin kielellä. On kuitenkin tilanteita jolloin englannin taito ei riitä. Kun sinun tarvitsee saada venäjän kielinen teksti englannin kielelle tai englannin kielinen teksti venäjäksi on tärkeää, että asiat tulee ilmaistua oikein. Tällaisissa tilanteissa on hyvä ottaa yhteyttä käännöstoimistoon. Pikakääntäjän kautta saat tavalliset tekstikäännökset helposti ja joustavalla aikataululla. Palvelemme yhtälailla yritys- ja yksityisasiakkaita. Ammattimaisen käännöstoimiston puoleen kääntyminen on aina hyvä päätös, mutta erityisen tärkeää se on silloin kun aineisto julkaistaan. Meiltä saat käännöspalveluiden lisäksi myös erillisen oikoluvun. Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen tekstiin, jossa pienikin virhe saattaisi johtaa jopa oikeustoimiin.

Lukuisille eri aloille erikoistuneet kääntäjämme

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kääntäjiltämme hoituvat myös haasteelliset tekniset manuaalit käden käänteessä. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen. Valitsemme kääntäjät projekteja varten erityisellä tarkkuudella.

Halutessasi lisätietoa otathan sähköpostitse yhteyttä projektipäällikköömme. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

2017-01-13T14:31:18.4347217Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.