Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kiva is a non-profit organization with a mission to connect people through lending to alleviate poverty. Leveraging the internet and a worldwide network of microfinance institutions, Kiva lets individuals lend as little as 25 dollars to help create opportunity around the world

Fasttranslator tukee kansainvälistä voittoa tavoittelematonta organisaatiota

Fasttranslator.com huolehtii yhteiskuntavastuustaan tukemalla voittoatavoittelematonta KIVA-organisaatiota, joka myöntää mikrolainoja yksilöille, opiskelijoille, yhteisöille ja yrittäjille – pääasiassa kehitysmaissa – jotta nämä voisivat perustaa yrityksiä, kehittää liiketoimintaansa tai huolehtia perheistään paremmin.

Yrityksellämme on toimistoja ympäri maailmaa ja kääntäjiä lähes jokaisessa maailman maassa, joten olemme sitoutuneet auttamaan ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan. Me tuemme Kivan ainutlaatuista tapaa tarjota apuaan. Kiva toimii 83 maassa ja antaa yksilöille, perheille ja yhteisöille mahdollisuuden omavaraisuuteen.

Mikrolainat auttavat ihmisiä menestymään

Kivan verkkosivuilla on tarinoita jokaisesta lainansaajasta, joista suurin osa on naisia. Mikrolainojen ansiosta monilla erittäin köyhillä ihmisillä on varaa vaatteisiin, vesipumppuihin tai koulutukseen. Lainat auttavat ihmisiä perustamaan pienyrityksiä, joissa myydään kasviksia tai tuotteita. Lainojen ansiosta ihmiset voivat ostaa tarvikkeita tuotteiden valmistukseen tai kasvattaa ruokaa myyntiin tai oman yhteisön tarpeisiin. Toisinaan lainoilla on maksettu elintärkeitä lääketieteellisiä hoitoja.

Lainoista hyötyneitä ihmisiä ovat esimerkiksi:

Kiva on vuodesta 2005 lähtien joukkorahoittanut yli miljoonaa lainaa, joiden kokonaissumma on yli 782 miljoonaa dollaria ja takaisinmaksuprosentti 98,5 %. Kun laina maksetaan takaisin, lainaajat voivat halutessaan tarjota lainaa jollekin muulla Kivan tietokannassa olevalle henkilölle tai yhteisölle. Kullekin lainalle on määritelty takaisinmaksuaika, joka on useimmiten 12 - 36 kuukautta.

Kaikki Fasttranslatorilla osallistuvat

Olemme myöntäneet lainan, joka jaetaan 40 Kivan arvokkaan hakijan kesken. Työntekijämme ovat auttaneet meitä valitsemaan lainojen vastaanottajat. Työntekijämme jatkavat projektin parissa, kun lainat maksetaan takaisin ja rahat jaetaan uudelleen.

Kirjoitamme lainojemme vastaanottajien tarinoita verkkosivuillemme heti, kun kuulemme heistä lisää. Näin myös sinä, asiakkaamme, voit osallistua prosessiin.

Pääkonttorissamme työskentelevä Fatima Vangen ottaa projektin vetovastuun. Mikäli haluat kuulla lisää Kivasta ja mahdollisesti myöntää oman lainasi, voit vierailla organisaation verkkosivuilla osoitteessa Kiva.

2017-01-13T09:05:02.1112851Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.