Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Flaamin kielen historia

Autamme sinua flaamin kielen käännöksissä. Lähetä aineistosi meille sähköpostitse, niin saat meiltä paluupostissa sitomattoman tarjouksen.

Flaamin kielen historia

Flanderi on Belgian liittovaltion pohjoinen, pääosin hollanninkielinen osa. Belgian liittovaltio muodostuu hallintoalueista sekä kieliyhteisöistä. Flanderin alueella asuu yli 6 miljoonaa asukasta, pois lukien Brysseli. Alueen suurin kaupunki on Antwerpen.

Flaamin kieli

Virallisesti flaami ei ole kieli vaan murre. Flanderissa on käytössä yhteensä neljä hollannin murretta. Ne ovat brabantia, itä-flaami, länsi-flaami ja limburgin murre, joista kaksi viimeistän käsitetään erillisiksi kieliksi. Flaamin kieli käsittää enemmän lainasanoja ranskan kielestä aivan kuten Alankomaissa puhuttu hollanti. Kielten välillä on sen verran eroavaisuuksia, että Alankomaiset ohjelmat tekstitetään Flanderin puolella.

2016-11-18T09:30:12.5249308Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.