Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Georgia

Me autamme sinua georgian kielen käännöksissä. Saat meihin yhteyden puhelimitse, tarjouspyyntölomakkeen avulla tai sähköpostitse.

Georgian kielen käännökset

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat georgiankieliset tai georgian kielestä käännetyt käännökset. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista ja koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisivuisiin käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan.

Yleistietoa georgian kielestä

Georgia on eteläkaukasialainen kieli, jota puhutaan Georgiassa ja sen lähialueilla. Keisarivallan aikana ja neuvostoaikana kieltä kutsuttiin gruusiaksi, mutta sanan käytöstä on Venäjän ulkopuolella hyvin pitkälti luovuttu poliittisista syistä. Kieltä puhuu äidinkielenään noin 4,5 miljoonaa ihmistä.

Ota yhteyttä!

Pikakääntäjällä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä ja autamme sinua mielellämme kaikenlaisissa käännösasioissa. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita ja voimme käännöksen lisäksi tehdä tarjouksen esimerkiksi aineiston taitosta, jos tarve näin vaatii. Ota yhteyttä sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!

2019-11-22T13:52:24.7686351Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.