Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tervetuloa

Pikakääntäjällä on toimistoja monissa Euroopan maissa.

Kun kaipaat lisätietoja tai haluat meiltä käännöstarjouksen, lähetä meille sähköpostia. Autamme sinua mielellämme eteenpäin!

Tarjoamme käännöksiä kaikilla kielillä ja kaikille erikoisaloille, virallisia käännöksiä sekä pikakäännöksiä.

Meillä voit valita kolmesta hintaluokasta:

1. Normaali käännös – Tämän hintaluokan voit valita lähes joka tekstille. Tuloksena on heti käytettävä käännös ilman kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Pyydä kilpailukykyistä tarjousta oheisella tarjouspyyntölomakkeella tai lähetä tekstisi ja kysymyksesi meille sähköpostitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2. Auktorisoitu (virallinen) käännös – Tällainen käännös koskee tärkeimpiä tekstejä, esimerkiksi virallisia tai viranomaisille toimitettavia tekstejä, jotka tästä syystä edellyttävät virallisen kääntäjän leimaa. Näihin käännöksiin kuluu enemmän aikaa ja käännös toimitetaan paperimuodossa. Virallistamiseen tarvitut leimat sisältyvät hintaan. Auktorisoituja käännöksiä tehdään erityisesti todistusten, passien, ajokorttien, avioliiton esteettömyystodistusten, veroasiakirjojen ja muiden virallisten asiakirjojen käännöksiä.

3. Edullinen käännös pidemmällä toimitusajalla – edullinen hinta, pidempi toimitusaika. Tämä koskee esimerkiksi sisäiseen käyttöön tulevia tai kertakäyttöisiä käännöksiä. Tällaisesta käännöksestä vastaa vasta vähän kokemusta hankkinut kääntäjä ja käännöksen oikolukee kokeneempi kääntäjä. Varmista, ettei kyseessä ole virallinen käännös.

Mikäli sinulla on vielä kysyttävää hintaluokista tai tarvitset neuvontaa, ota meihin yhteyttä. Palvelemme sinua mielellämme!

2020-01-17T11:59:06.0947321Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.