Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Hollanti-saksa-käännöksesi on asiantuntevissa käsissä

Hollanti-saksa-käännöspalvelut

Ota yhteyttä sähköpostitse niin saat meiltä tarjouksen.

Laadukkaan, mutta edullisen käännöksen saat nopeimmin käännöstoimiston Pikakääntäjän kautta. Helsingin toimistostamme käsin koordinoimme laajaa saksaa äidinkielenään puhuvien kääntäjien verkostoa. Hollanti-saksa -käännöksestäsi huolehtivat siis aina tutkinnon suorittaneet ja ammattitaitoiset kääntäjät. Kaikki kääntäjämme ovat lisäksi erikoistuneet tiettyyn kääntämisen osa-alueeseen, ja omaavat mittavan kokemuksen tältä osa-alueelta.

Ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä hollanninkielinen tekstisi sähköpostitse. Voit myös täyttää ja lähettää meille tältä sivulta löytyvän tarjouspyyntölomakkeen.

Nopea, mutta kuitenkin edullinen

Käännöstoimisto Pikakääntäjää varten erityisesti suunnitellun tietokoneohjelman ansiosta tietyt asiat, kuten laskutus ja kirjanpito, ovat automatisoituja. Tämä mahdollistaa kulujen alhaisuuden, mikä puolestaan näkyy suoraan tarjoamissamme hinnoissa. Lisäksi kaikki huomiomme suuntautuu toisarvoisten asioiden sijasta tärkeimpään, eli käännökseesi.

Ainutlaatuisen työtapamme ansiosta emme ole ainoastaan Euroopan nopein, mutta myös nopeimmin kasvava käännöstoimisto. Jo pelkästään Euroopassa meillä on kymmenkunta toimistoa, sijaiten taloudellisesti, poliittisesti sekä kulttuurisesti aktiivisilla paikkakunnilla.

Pidämme kiinni sovituista toimitusajoista ja muista asiakkaidemme kanssa tehdyistä sopimuksista.

Kaipaatko lisätietoa tai haluatko välittömästi tarjouksen tekstillesi? Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse toimistoomme.

2017-06-14T09:59:43.4442076Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.