Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Indonesia

Ota yhteyttä sähköpostitse niin saat meiltä ilmaisen käännöstarjouksen.

Indonesian kielen käännökset

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat indonesiankieliset tai indonesian kielestä käännetyt käännökset. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista ja koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisatasivuisiin käyttöohjekirjoihin. Valitsemme kääntäjän aina aihepiirin ja tekstin vaatimustason mukaan.

Yleistietoa indonesian kielestä ja Indonesiasta

Indonesia virallinen kieli on indonesia. Sitä puhuu äidinkielenään noin kahdestakymmenestä kolmeenkymmeneen miljoonaan ihmistä ja vieraana kielenään yli sata miljoonaa ihmistä pääasiassa Indonesiassa. Indonesiaa kirjoitetaan latinalaisella aakkostolla ja lausutaan yleisesti ottaen niin kuin kirjoitetaankin eli tältä osin se on samanlaista kuin suomen kieli.

Indonesia sijaitsee Kaakkois-Aasiassa. Se koostuu 17 508 saaresta, mikä tekee siitä maailman suurimman saarivaltion. Suurimmat saaret ovat Sumatra, Jaava ja Sulawesi. Väkiluku on yli kaksisataa miljoonaa ja Indonesia onkin väkiluvultaan maailman neljänneksi suurin valtio ja suurin muslimienemmistöinen valtio. Valtiomuodoltaan Indonesia on tasavalta ja maalla on vaaleilla valittu parlamentti ja presidentti.

Ota yhteyttä!

Pikakääntäjällä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä ja autamme sinua mielellämme kaikenlaisissa käännösasioissa. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita ja voimme käännöksen lisäksi tehdä tarjouksen esimerkiksi aineiston taitosta, jos tarve näin vaatii. Ota yhteyttä sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!

2019-12-02T11:47:05.4376930Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.