Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Japanin käännökset

Saat meiltä käännökset japaniksi nopeasti ja edullisesti. Lähetä tekstisi meille sähköpostitse niin saat ei-sitovan tarjouksen.

Käännökset japaniksi

Jos yrityksenne etsii hyviä japanin kielen kääntäjiä, olette oikeassa paikassa. Käännämme englanninkielisiä tekstejä japaniksi. Kääntäjämme ovat monien eri alojen asiantuntijoita, joten voitte rauhallisin mielin ottaa yhteyttä meihin.

Ammattimaisia kääntäjiä japani-englanti

Kuinka usein törmäät käyttöohjeisiin, jotka ovat täyttä hepreaa lukijalle. Tällöin käännös on tehty huonosti. Käännätettäessä kauttamme ei tätä ongelmaa tule. Käytämme vain kokeneita kääntäjiä, jotta tekstinne on osaavissa käsissä.

Käännöstoimisto japani-englanti

Jos kääntäjällä ei ole käännettävän aiheen tuntemusta, tulee käännöksestä usein termistöltään vajaavainen. Siksi käytämme äidinkielenään kieltä puhuvia kääntäjiä, joilla on käännettävän aiheen tuntemus. Näin voimme taata käännöksen korkean laadun.

Yleistä tietoa Japanin kielestä

Maailmanlaajuisesti japania puhuu noin 130 miljoonaa ihmistä. Suurin osa heistä asuu Japanissa. Japanin kieli muodostaa okinawan kielen ja muiden Ryūkyū-saarilla puhuttujen kielten kanssa japanilaisten kielten kielikunnan. Länsimaalaisille japaninkielessä on vaikeinta oppia kiinalaisperäiset kanji-kirjoitusmerkit, joita on jopa kymmeniä tuhansia. Japanin opetusministeriö on määritellyt yleisimmät kanjit, joihin kuuluu 1 945 kirjoitusmerkkiä. Osa tutkijoista on sitä mieltä, että japanilaiset kielet ovat vain toistensa murteita. Jos tämä pitää paikkaansa tulisi japanin kielestä silloin maailman suurin isolaattikieli. Suomen kielessä ja japanin kielessä ei ajattelisi olevan yhtäläisyyksiä, mutta ne ovat molemmat morfologialtaan agglutinoituvia kieliä.

Japanin kielen maantieteellinen laajeneminen

Japanin kieli levisi laajalle alueelle Japanin hallitessa toisen maailmansodan aikana Koreaa, Taiwania, osia Kiinasta ja tyynen valtameren saaria. Osa näiden alueiden väestöstä puhuu edelleen japania. Ulkomaille muuttaneet japanilaiset puhuvat usein japania arkikielenään myös ulkomailla. Suurin japanilaisten maastamuuttajien keskittymä on Brasiliassa, Australiassa ja Yhdysvalloissa, jossa Kalifornia ja Hawaiji ovat erityisen vahvoja alueita japanin kielelle. Maastamuuttajien jälkeläiset puhuvat usein edelleen sujuvaa japania.

2019-11-22T13:57:29.2106351Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.