Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännökset ranskankielelle

Ranska-saksa, saksa-ranska

Meiltä saatte korkealaatuiset käännökset ranskaksi. Lähetä meille sähköpostia ja kerro, kuinka voimme auttaa sinua.

Toteutamme käännökset ranskankielelle nopeasti. Voitte pyytää meiltä ei-sitovaa tarjousta lähettämällä tekstinne meille sähköpostitse. Projektipäällikkömme analysoitua tekstin, saatte tarjouksen niin pian kuin mahdollista.

Kertokaa tarjouspyynnössänne, milloin käännöksen tulisi olla käytettävissänne. Pyydämme sinua jo tässä vaiheessa myös kertomaan, onko käännös suunnattu belgialaisille, ranskalaisille tai kanadalaisille lukijoille, sillä heidän ranskankielensä eroavat toisistaan. Jos et ole varma, projektipäällikkömme neuvovat sinua mielellään.

Ranskankielinen käännöstoimistomme

Olette oikeassa paikassa jos tarvitsette ranskankielisiä käännöksiä, olivatpa ne miltä alalta tahansa. Lääketieteellisten, rahoitusalan, teknisten ja kaupallisten käännösten lisäksi käännöstoimistomme palvelee sinua tekemällä myös oikeustieteellisiä käännöksiä.

Siksi tekstinne on meillä hyvissä käsissä

Nopea toimitusaika on taattu, sillä kääntäjämme työskentelevät myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kun haluat saada käännöstarjouksen, voit täyttää tarjouspyyntölomakkeen sivun oikeassa laidassa tai lähettää tekstinne meille suoraan sähköpostitse.

2019-12-02T11:35:50.2975955Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.