Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännösohjelmat

Käännösohjelmat

Lähetä tekstisi meille sähköpostitse saadaksesi ei-sitovan hintatarjouksen.

Alta voit lukea muutaman ehdotuksemme, jos olet päätynyt tälle sivulle etsiessäsi internetistä koneellista käännöstä.

Useimmista käännöskoneista on kohtuullista apua, jos ei tekstin kääntämisessä, niin ainakin sen sisällön ymmärtämisessä pääpiirteittäin. Tämä on totta ainakin mitä tulee “suuriin kieliin” kuten englantiin, saksaan ja espanjaan. Pidäthän kuitenkin mielessä että käännösohjelma voi myöskin antaa täysin virheellisen tuloksen; kysehän on koneellisesta käännöksestä joka ei ”ajattele”, vaan toimii pelkän koneellisen muistin varassa.

Mikäli teksti on sinulle tärkeä ja käännökseltä vaaditaan korkeaa tasoa, pyydäthän tarjousta meiltä käyttämällä oheista tarjouspyyntölomaketta: Kuinka teen tarjouspyynnön käännöksestä?

Teksteille jotka eivät vaadi huipputason käännöstä, on Pikakääntäjällä tarjota erillinen ratkaisu: www.budgettranslations.com. Budget Translations työskentelee vastavalmistuneiden kääntäjien kanssa, minkä johdosta maksatte käännöksestä huomattavan matalan hinnan.

Internetistä löytyvät käännösohjelmat

Babelfish on ehkäpä vanhin ja tunnetuin käännösohjelma. Suomenkieltä ei valitettavasti valikosta löydy.

Google Translationin laatu on kohtalaisen hyvä ottaen huomioon, että se on käännösohjelma. Käyttäjät voivat myös itse muokata taitojensa mukaan Google Translationin avulla tehtyjä käännöksiä. Hyvänä lisänä on myöskin se että harvemmin käännettäviä kielipareja on myös saatavilla. Sujuvaa suomenkielistä käännöstä ei Google Translaten avulla kuitenkaan voi saada.

2017-01-13T09:51:21.4811943Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.