Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Toimitusnopeus

Tarvitsetko käännöstä pikaisesti?

Toimitamme kiireelliset käännöksesi aikataulun mukaisesti. Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse tai soita!

Pyydä tarjousta joko sähköpostitse tai täytä verkkosivullamme oleva tarjouspyyntölomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

Laajojen käännösprojektien kohdalla on joskus hankalaa määrittää sanamäärä nopeasti ja antaa työlle täsmällinen hinta. Tässä tapauksessa saat meiltä ilmoituksen prosessin kulusta. Skannattujen asiakirjojen ja PDF-, HTML-, XML- tai Open-Office -tiedostojen työstäminen vaatii yleisesti hieman enemmän aikaa. Otamme hinnoittelussa huomioon tekstissä esiintyvän toiston, joten kärsivällisyys kannattaa.

Mikäli käännöksesi on todella kiireellinen, ota meihin yhteyttä puhelimitse. Usein erityisesti lyhyiden tekstien käännökset on mahdollista toimittaa hyvin lyhyellä toimitusajalla. Vaalimme käännöstoimistomme mainetta paitsi käännösten nopean toimituksen, myös tarjousten laadinnan suhteen.

Maakohtaiset tiimimme saavat päivittäin noin 100 käännöskyselyä. Vaikka kääntäjämme ja projektipäällikkömme työskentelevät erittäin tunnollisesti, pieniltä viivästyksiltä ei aina voida välttyä, kun päivittäinen työtaakka nousee yli 150 toimeksiantoon. Tällöin saat meiltä luonnollisesti ilmoituksen mahdollisesta viivästyksestä. Mikäli kyseessä on erittäin kiireellinen käännös, ota meihin yhteyttä puhelimitse.

2017-01-13T09:52:57.3237776Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.