Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännöstoimistomme Helsingissä (Espoo)

Käännöstoimistomme tekee sinulle edullisen tarjouksen haluamasi tekstin käännöksestä. Sinun tarvitsee ainoastaan lähettää meille valitsemasi teksti sähköpostitse. Me huolehdimme siitä, että saat laadukkaan ja tarpeitasi vastaavan käännöksen.

Projektit

Hoidamme käännösprojektisi nopeasti ja ammattitaitoisesti, oli kyse sitten muutaman sanan tekstistä tai monen sivun esseestä. Otamme tekstit vastaan useassa eri muodossa, joka helpottaa sinun työtäsi. Saat käännetyn tekstin takaisin sovitussa ajassa ja se on valmis käyttöösi. Voimme järjestää tekstillesi myöskin oikoluvun, mikäli haluat tarkastuttaa jo käännetyn tekstin.

Kääntäjät

Käytämme projekteissamme ainoastaan kokeneita ja ammattitaitoisia kääntäjiä. Kääntäjämme hallitsevat monien erikoisalojen sanaston ja heillä on vuosien kokemus omalta erikoisalaltaan. Valitsemme aina sinun tarpeisiisi sopivimman kääntäjän. Kääntäjämme ovat myöskin valmiita joustamaan työajoissa, joka mahdollistaa käännöksen nopean toimituksen. Voimme halutessasi käyttää tekstisi käännökseen useampaa kääntäjää ja näin vähintäänkin puolittaa toimitusajan.

Yhteydenotto

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa sähköpostitse. Tavoitat meidät myös puhelimitse arkisin klo 08.30-17.00 välillä. Voit soittaa Helsingin toimistomme numeroon . Lähetämme sinulle nopeasti tarjouksen tekstisi käännöksestä.

Käännöstoimistomme Helsingissä

Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa käännösasioissa. Ota yhteyttä ja saat meiltä ei-sitovan käännöstarjouksen nopeasti!

2020-10-16T14:22:29.5513455Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.