Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännöstoimisto Pikakääntäjä kääntää tekstisi ammattitaidolla hollannista saksaksi

Hollanti-saksa-käännöstoimisto Suomessa

Korkealaatuisia saksankielisiä käännöksiä asiakkaillemme.

Halutessasi nopeasti virheettömän saksankielisen käännöksen, olet luonamme oikeassa osoitteessa. Kaikki saksan kielen kääntäjämme puhuvat saksaa äidinkielenään ja ovat ammattitutkinnon omaavia kääntäjiä. He ovat lisäksi erikoistuneet tiettyyn kääntämisen osa-alueeseen ja aihepiiriin, mikä puolestaan taas tarkoittaa sitä, että kääntäjä hallitsee tekstissäsi käytetyn aihepiirin sanaston läpikotaisin. Halutessasi lisätietoa kääntämisestä, otathan yhteyttä projektipäällikköihimme, jotka vastaavat mielellään kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi.

Jokainen käännös on erilainen

Käännöstoimisto Pikakääntäjä on paitsi nopein, myös nopeimmin kasvava käännöstoimisto Euroopassa. Toimitamme käännökset mittatilaustyönä niin yrityksille, yksityisille kuin julkiselle hallinnollekin. Yhtenä harvoista kielenkääntötoimistoista olemme avanneet useampia toimistoja Euroopassa. Tämä mahdollistaa mahdollisimman vaivattoman tiedonkulun asiakkaan, projektipäällikön ja kääntäjän välillä. Jokainen käännös on omanlaisensa, myös sinun hollanti-saksa käännöksesi.

Käytössämme on korkeasti koulutettuja kääntäjiä, joista kukin on oman aihepiirinsä asiantuntija. Hankalaltakin kuulostava aihe on kääntäjillemme ainoastaan haaste.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että kauttamme kääntäminen olisi kallista. Voit lähettää hollanninkielisen tekstisi sähköpostitse tai täyttämällä ja lähettämällä tämän sivun laidasta löytyvän tarjouspyyntölomakkeen. Osa kääntäjistämme työskentelee myös iltaisin ja viikonloppuisin. Käännös on mahdollista saada jo yhden työpäivän kuluessa, jos aikataulusi näin vaatii.

2017-01-13T09:09:23.4064120Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.