Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Pikakääntäjä Käännöstoimistomme Tampereella

Käännöstoimistomme Tampereella

Meillä on konttori myös Tampereella. Ota yhteyttä niin autamme sinua käännösasiasi kanssa.

Olemme laajentaneet toimintaamme ja meillä on nyt toimisto myös Tampereella. Ota meihin yhteyttä kun tarvitset laadukkaan käännöksen nopeasti. Yli 10 vuoden kokemus takaa käännöksesi korkealaatuisuuden. Kauttamme saat tavalliset ja viralliset, auktorisoidun kääntäjän leimalla varustetut käännökset. Mikäli käännöksilläsi ei ole kiire, voimme neuvotella joustosta esim. hinnassa. Projektipäällikkömme auttavat sinua mielellään käännöksiä koskevissa kysymyksissä. Voit lähettää meille koska tahansa sähköpostia.

Nopeaa ja luotettavaa

Kuten jo nimestämme käy ilmi, olemme ylpeitä nopeista toimitusajoistamme. Saamme usein positiivista palautetta asiakkailtamme koskien toimitusaikojemme nopeutta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että työn laatu olisi huonompi. Olemme myös erittäin tarkkoja käännöstemme kieliasun laadukkuudesta.

Käännökset kaikille kielille

Teemme käännöksiä lähes kaikille kieliyhdistelmille. Kääntäjämme omaavat vuosien kokemuksen käännöstöistä. Valitsemme aina kääntäjän tekstisi aiheen mukaan, jotta käännöksesi sisältää oikean alan termistön. Tämän lisäksi kääntäjämme puhuvat käännettävää kieltä äidinkielenään.

Yhteydenotto

Lähetä meille tekstisi ja tarjouspyyntö sähköpostitse. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta (03) 4109 3654. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 8.30-17.00. Saat vastauksena tarjouksen käännöstyölle.

2018-08-15T09:39:08.6217113Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.