Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännöspalvelumme Alankomaissa

Boris Roesch

Käännöstoimistosi kaikille hollanninkielisille käännöksille. Lähetä meille sähköpostia nopean tarjouksen saamiseksi.

Pikakääntäjä ja sen tytäryhtiöt ovat lähtöisin hollantilaisesta käännöstoimistosta. Yritys on kasvanut huomattavasti sen perustamisvuodesta 2001 lähtien ja tarjoaa käännöksiä maailmanlaajuisesti44 eri toimistosta. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikkia käännöstarpeitasi koskien, mukaanlukien tulkkipalveluita ja in-house kääntäjien työhönsijoittamista koskien.

Monet toimistomme työllistävät projektipäälliköitä eri kansallisuuksista. He voivat keskustella käännöstarpeistasi suomeksi tai useilla muilla kielillä. Sinun käännösprojektistasi vastaava projektipäällikkö toimii kontaktihenkilönäsi koko projektin ajan. Projektipäälliköt toimivat tiimeissä, joten toimistollamme ollaan aina tietoisia projektisi kulusta.

Vaikka toimistomme Alankomaissa ovat erikoistuneet käännöksiin, joissa lähdekielenä tai kohdekielenä on hollanti, he voivat käsitellä myös muiden toivomiesi kielten käännöksiä. He toimivat yhteistyössä myös muiden toimistojen kanssa, joten projektiisi löytyy aina oikea kääntäjä.

Voit lähettää meille käännettäväksi tarkoitetun tekstin saadaksesi ilmaisen tarjouksen, joka ei sido sinua mihinkään. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2016-06-02T11:22:40.9225607Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.