Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käyttöohjeiden, käsikirjojen ja työohjeiden kääntäminen

Käyttöohjeiden, käsikirjojen ja työohjeiden kääntäminen

Voit lähettää meille tekstisi sähköpostitse, milloin tahansa ja teemme sinulle edullisen tarjouksen käännöksestä.

Pikakääntäjä on erikoistunut käyttöohjeiden, käsikirjojen ja työohjeiden kääntämiseen. Työskentelemme vain ja ainoastaan kohdekieltä äidinkielenään puhuvien, teknisiin käännöksiin erikoistuneiden kääntäjien kanssa, jotka asuvat kohdekielen maassa ja joilla on sekä tekninen koulutus että riittävä erikoisalan käännöskokemus. Siten voit olla varma, että saat meiltä ammattitaidolla tehdyt laatukäännökset.

Meille on tärkeää, että käyttöohjeesi ymmärretään kohdemaassa hyvin ja se palvelee tarkoitustaan. Käännämme käyttöohjeet, käsikirjat ja työohjeet seuraavilla aloilla:

Miten saan tarjouksen käyttöohjeen, käsikirjan tai työohjeen käännöksestä?

Sivun oikealla puolella olevalla lomakkeella voit helposti pyytää tarjousta teknisen tekstin käännöksestä. Täytä lomake seuraavasti:

Vaihe 1. Ilmoita lähdetekstin kieli ja valitse haluamasi kohdekieli.

Vaihe 2. Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä muut tiedot.

Vaihe 3. Paina "Selaa" ja etsi kovalevyltäsi tiedosto, jonka haluat käännättää.

Lähetä tiedosto sitten teknisiin käännöksiin erikoistuneen osastomme projektipäällikölle napsauttamalla "Lähetä". Tietojasi käytetään yksinomaan tarjouksen laatimiseen. Tarvittaessa voimme toimittaa myös salassapitosopimuksen.

Saat sitomattoman tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Jos käännettäviä tiedostoja on useampi, voit lähettää tekstit meille myös sähköpostitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2017-01-13T09:05:57.3578092Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.