Kaupankäynti saksankielisessä Sveitsissä

Zürich

Autamme mielellämme sinua Sveitsiin liittyvissä kaupankäyntikäännöksissä. Lähetä tekstisi meille niin saat ei-sitovan tarjouksen!

Kohteliaisuus, harkitsevaisuus ja täsmällisyys ovat sanoja, jotka kuvailevat hyvin perinteisiä sveitsiläisiä bisnesmiehiä ja –naisia.

Kun suunnittelet kaupankäyntiä saksankielisessä Sveitsissä, on hyvä tietää esimerkiksi se, kuinka ihmiset tervehtivät toisiaan. Teitittely on hyvin tavanomaista. Kättele liikekumppaniasi ja esittele itsesi sukunimeä, tai vaihtoehtoisesti sekä etu- että sukunimeä käyttäen. Kun on aika hyvästellä liikekumppani sano näkemiin seuraavasti: Auf Wiedersehen Herr/Frau”.

Sveitsiläinen kaupankäyntikulttuuri

Esittelemme tässä muutamia seikkoja, jotka on hyvä huomioida, kun suunnittelet kaupankäyntiä saksankielisessä Sveitsissä.

 • Sveitsiläiset saapuvat tapaamisiin hyvissä ajoin. Siksi sinun tulisi toimia samoin. Ilmoita aina etukäteen, jos olet saapumassa myöhässä syystä tai toisesta. Myöhässä saapuminen ilman etukäteisilmoitusta koetaan erittäin töykeäksi käytökseksi.
 • Valmistaudu kokouksiin kunnolla ja ota mukaan asiaankuuluvaa materiaalia. Sveitsiläiset arvostavat mahdollisimman yksityiskohtaista faktatietoa.
 • Pidä omalta osaltasi huolta siitä, että kokous myös päättyy ajoissa. Katso, ettet ylitä sinulle annettua aikaa omassa esittelyssäsi.
 • Kansainväliset kokoukset pidetään yleensä englannin kielellä. Englanti on turvallinen vaihtoehto, jota kaikki osapuolet yleensä ymmärtävät eikä pääse käymään niin, että valitaan kieleksi saksa, kun paikalla on ihmisiä esimerkiksi italiankieliseltä alueelta.

Kaupankäyntimahdollisuuksia Sveitsin markkinoilla

Edellytykset kaupankäyntiin Sveitsin markkinoilla ovat hyvät. Tässä muutamia potentiaalisia aloja:

 • Pankkiala
 • Finanssi- ja talousala
 • Vakuutusala
 • Matkailu
 • Tietoliikenne
 • Elektroniikka
 • Ruokateollisuus

Tarjous saksankieliselle kaupankäyntikäännökselle

Haluatko tietää, mitä käännöksellesi tulee hinnaksi? Meiltä saat vastauksen joka päivän kuluessa! Lähetä tekstisi meille joko oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai lähetä ne meille sähköpostitse. Analysoimme materiaalin ja laitamme sinulle tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Tarjouksesta löytyy tarkat tiedot käännöksen hinnasta ja toimitusajasta.

Soita meille!

Onko sinulla kysymyksiä tai haluatko tietää lisää saksan käännöksistä tai käännösprosessista. Voit aina myös soittaa meille toimistoaikoina. Soita niin autamme sinua eteenpäin! Toivottavasti kuulemme sinusta jo tänään!

2017-12-29T14:26:40.8049974Z

Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.