Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti saksankielisessä Sveitsissä

Zürich

Autamme mielellämme sinua Sveitsiin liittyvissä kaupankäyntikäännöksissä. Lähetä tekstisi meille niin saat ei-sitovan tarjouksen!

Kohteliaisuus, harkitsevaisuus ja täsmällisyys ovat sanoja, jotka kuvailevat hyvin perinteisiä sveitsiläisiä bisnesmiehiä ja –naisia.

Kun suunnittelet kaupankäyntiä saksankielisessä Sveitsissä, on hyvä tietää esimerkiksi se, kuinka ihmiset tervehtivät toisiaan. Teitittely on hyvin tavanomaista. Kättele liikekumppaniasi ja esittele itsesi sukunimeä, tai vaihtoehtoisesti sekä etu- että sukunimeä käyttäen. Kun on aika hyvästellä liikekumppani sano näkemiin seuraavasti: Auf Wiedersehen Herr/Frau”.

Sveitsiläinen kaupankäyntikulttuuri

Esittelemme tässä muutamia seikkoja, jotka on hyvä huomioida, kun suunnittelet kaupankäyntiä saksankielisessä Sveitsissä.

Kaupankäyntimahdollisuuksia Sveitsin markkinoilla

Edellytykset kaupankäyntiin Sveitsin markkinoilla ovat hyvät. Tässä muutamia potentiaalisia aloja:

Tarjous saksankieliselle kaupankäyntikäännökselle

Haluatko tietää, mitä käännöksellesi tulee hinnaksi? Meiltä saat vastauksen joka päivän kuluessa! Lähetä tekstisi meille joko oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai lähetä ne meille sähköpostitse. Analysoimme materiaalin ja laitamme sinulle tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Tarjouksesta löytyy tarkat tiedot käännöksen hinnasta ja toimitusajasta.

Soita meille!

Onko sinulla kysymyksiä tai haluatko tietää lisää saksan käännöksistä tai käännösprosessista. Voit aina myös soittaa meille toimistoaikoina. Soita niin autamme sinua eteenpäin! Toivottavasti kuulemme sinusta jo tänään!

2017-12-29T14:26:40.8049974Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.