Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tarjoamme nopeat kaupan alan tekstejä koskevat käännöspalvelut

Tarjoamme nopeat käännökset Aasian eri kielistä.Lähetä aineistosi meille niin saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen!

Kaupankäynti Aasiassa

Pikakääntäjä tarjoaa sinulle kootusti tietoa kaupankäynnistä eri puolilla Aasiaa. Olemme keränneet yksityiskohtaisempaa tietoa eri Aasian maista alasivuille, joille pääset helposti tämän sivun kautta. Voit niiden avulla tutustua siihen, millaisia kulttuurisia eroja Aasian maiden välillä on.

Aasialainen kulttuuri

Aasiassa on rikas ja monipuolinen kulttuuri. Sinun ei tarvitse kuitenkaan tuntea sitä läpikotaisin, sillä Pikakääntäjän aasialaiset kääntäjät hallitsevat vaaditun kielen lisäksi myös kyseessä olevan maan paikallisen kulttuurin ja kaupankäyntitavat. He tietävät mm. sen, mitkä ovat parhaat kokous- ja neuvottelutekniikat sekä sen, mitkä ovat parhaat keskustelunaiheet bisneslounaalla. Meiltä löytyy tarpeellinen tieto, jonka avulla voit parantaa kaupankäyntiviestintääsi Aasiassa.

Käännöstoimisto Pikakääntäjällä on useita kääntäjiä useissa Aasian maissa. Säästä aikaasi ja ota meihin yhteyttä. Kun teet yhteistyötä ammattitaitoisen käännöstoimiston kanssa voit käyttää oman aikasi kaupantekoon ja antaa käännöstoimiston huolehtia kaikista käännösasioista. Kääntäjämme pitävät huolen siitä, että teksteissä on käytetty oikeaa terminologiaa. Heiltä onnistuu myös tekstien lokalisointi tai teknisemmät toimenpiteet, kuten vaikka ulkoasun muokkaaminen, jos tarve näin vaatii.

Aasialaiset käännökset

Meiltä löytyy tietoa eri murteista ja kielivariaatioista mm. seuraavien maiden kohdalla: Afganistan, Armenia, Brunei, Kypros, Arabiemiraatit, Georgia, Intia, Israel, Japani, Kazakstan, Malesia, Pohjois-Korea, Qatar, Saudi-Arabia, Singapore, Thaimaa ja Turkki. Pikakääntäjä tarjoaa korkealaatuiset käännökset kaikille kielille. Meiltä löytyy kääntäjiä jokaiselta aikavyöhykkeeltä. He tekevät tarpeen vaatiessa töitä jopa iltaisin ja viikonloppuisin. Näin voimmekin taata asiakkaillemme nopeatkin toimitukset.

Tarjouspyyntö

Korkean laadun ei aina tarvitse kallista. Tehokkaat työrutiinit ja hallinnointiohjelmat mahdollistavat nopeuden lisäksi kohtuulliset hinnat. Saat tarjouksen helposti ja vaivattomasti joko täyttämällä oheisen tarjouspyyntölomakkeen. Huomaathan, että sitä kautta voit lähettää kerralla vain yhden liitetiedoston. Useamman liitetiedoston käännöksissä, tai muissa kyselyissä, lähetä meille sähköpostia. Projektipäällikkömme tutustuu lähettämääsi materiaaliin ja ottaa sen jälkeen sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Voit aina myös soittaa Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen toimistoomme (03) 4109 3654. Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista ja vastaamme kysymyksiisi.

2017-01-12T14:05:42.1264330Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.