Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Autamme sinua kaikissa Afrikan kielen käännöksissä.

Tarjoamme käännökset Afrikan kielille ja kielistä. Ota yhteyttä ja lähetä tekstisi meille niin saat meiltä ilmaisen tarjouksen!

Kaupankäynti Afrikassa

Käännöstoimisto Pikakääntäjä kertoo tällä sivulla erilaisista afrikkalaista kaupankäyntiin liittyvistä käytännöistä. Nämä ohjeet voivat olla hyödyllisiä siksi, että kielen lisäksi myös kulttuuri on Afrikassa erilainen, kuin Euroopassa. Tältä sivulta löytyy lisäksi linkkejä Afrikan eri maihin. Olemme keränneet näille alasivuille maakohtaista tietoa kulttuurista ja kielestä. Jäikö jokin asia silti mietityttämään? Voit aina soittaa (09) 4730 4640 meille niin kerromme lisää!

Kaupankäyntikulttuuri Afrikassa

Afrikassa asuu miljardi ihmistä 55 eri maassa, mikä tarkoittaa seitsemäsosaa koko maailman väestöstä. Kulttuurierot voivat olla huomattavia ja välillä jopa hämmentäviä. Sellainen käytös, mikä on omasta mielestä kohteliasta voidaankin ottaa vastaan töykeänä. Me voimme kuitenkin auttaa sinua, sillä Pikakääntäjältä löytyy tietotaitoa myös Afrikan maiden paikallisista kulttuureista ja tavoista.

Ota yhteyttä

Me autamme sinua, kun tarvitset käännöksesi jollekin Afrikan kielistä tai toisinpäin. Kääntäjä valitaan aina tekstin aihesisällön ja vaikeusasteen mukaan. Lähetä tekstisi meille sähköpostitse tai soita Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen toimistoomme (03) 4109 3654, niin saat yhteyden Project Manageriimme. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

2017-01-19T14:28:10.5831231Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 50 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.