Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Australiassa

Kaupankäyntiä Australiassa

Pyydä käännöstarjous tekstillesi lähettämällä käännettävät tiedostosi meille. Saat meiltä tarjouksen heti kun olemme analysoineet aineistosi.

Australialla on erittäin värikäs historia. Maan alkuperäisväestön lisäksi sen ovat kansoittaneet 1600-luvulla saapuneet, eri puolilta maailmaa saapuneet siirtolaiset. Australia on myös maantieteellisesti erikoinen, sillä se on ainoa valtio joka kattaa kokonaisen mantereen. Nykypäivänä siellä on yli 20 miljoonaa asukasta, joista vain noin 2% on alkuperäisasukkaita eli aboriginaaleja.

Etikettivinkkejä:

Keräsimme tähän muutamia vinkkejä, joista on varmasti apua silloin kun suunnittelet kaupankäyntiä Australiassa tai australialaisten kanssa.

Viralliset tapaamiset

Kehonkieli

Kehonkieli puhuu aina puolestaan ja siksi onkin hyvä tietää, mitkä eleet eivät välttämättä ole suotavia siinä maassa, jossa vierailet.

Tässä muutama vinkki asiaan liittyen:

Käännöstoimistomme Australiassa

Meille käännöstoimisto Pikakääntäjällä asiakas on aina tärkein. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuiset, mutta sopuhintaiset käännökset. Eri aloille erikoistuneet ja auktorisoidut kääntäjämme tuntevat nykypäivän australianenglannin perusteellisesti. Käytämme australianenglanniksi tehtäviin käännöksiin Australiassa asuvia kääntäjiä. Hintamme pysyvät alhaalla, koska meillä on käytössä tehokkaat työrutiinit ja uusin teknologia. Näin voimme keskittyä hyvän käännöksen toteuttamiseen ilman turhia häiriötekijöitä. Asiat hoituvat meillä aina helposti ja vaivattomasti.

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä tarjous tekstillesi. Se onnistuu helposti joko oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla tai sähköpostitse. Voit toki myös aina soittaa joko Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen (03) 4109 3654 toimistoomme. Autamme sinua mielellämme!

2017-01-12T14:16:07.7599901Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 50 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.