Kaupankäynti Australiassa

Kaupankäyntiä Australiassa

Pyydä käännöstarjous tekstillesi lähettämällä käännettävät tiedostosi meille. Saat meiltä tarjouksen heti kun olemme analysoineet aineistosi.

Australialla on erittäin värikäs historia. Maan alkuperäisväestön lisäksi sen ovat kansoittaneet 1600-luvulla saapuneet, eri puolilta maailmaa saapuneet siirtolaiset. Australia on myös maantieteellisesti erikoinen, sillä se on ainoa valtio joka kattaa kokonaisen mantereen. Nykypäivänä siellä on yli 20 miljoonaa asukasta, joista vain noin 2% on alkuperäisasukkaita eli aboriginaaleja.

Etikettivinkkejä:

Keräsimme tähän muutamia vinkkejä, joista on varmasti apua silloin kun suunnittelet kaupankäyntiä Australiassa tai australialaisten kanssa.

Viralliset tapaamiset

  • ole ajoissa, sillä täsmällisyyttä arvostetaan paljon
  • muista käyttää etuliitteitä (Mr/Mrs/Ms), kun puhuttelet ihmisiä työympyröissä
  • koulutukseen liittyviä etuliitteitä ei juurikaan käytetään, sillä itsensä korostaminen ei ole soveliasta
  • kun haluat huomiota älä huido vaan käytä huomaamattomia, mutta selkeitä eleitä
  • älä niiskuta nenääsi julkisesti
  • ns. voiton ele eli sormet v-muodostelmassa on erittäin negatiivinen tai suorastaan vulgaari ele Australiassa, joten vältä sen käyttöä
  • myös “peukku pystyssä“ –ele koetaan erittäin negatiivisena. Sen sijaan että se osoittaisi asioiden olevan kunnossa se lähinnä tarkoittaa, että peukalo “työnnettäisiin jonnekin“
  • vaikka sinulle puhuttaisiin loukkaavaan sävyyn älä ota siitä nokkiisi, vaan yritä vastata jotain kepeää ja osoita, että sinulta löytyy huumorintajua
  • kun matkustat taksissa yksin istu etupenkille. Taksikuski ajattelee sinun luulevan itsestäsi liikoja, jos istut taakse ainoana asiakkaana

Kehonkieli

Kehonkieli puhuu aina puolestaan ja siksi onkin hyvä tietää, mitkä eleet eivät välttämättä ole suotavia siinä maassa, jossa vierailet.

Tässä muutama vinkki asiaan liittyen:

Käännöstoimistomme Australiassa

Meille käännöstoimisto Pikakääntäjällä asiakas on aina tärkein. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuiset, mutta sopuhintaiset käännökset. Eri aloille erikoistuneet ja auktorisoidut kääntäjämme tuntevat nykypäivän australianenglannin perusteellisesti. Käytämme australianenglanniksi tehtäviin käännöksiin Australiassa asuvia kääntäjiä. Hintamme pysyvät alhaalla, koska meillä on käytössä tehokkaat työrutiinit ja uusin teknologia. Näin voimme keskittyä hyvän käännöksen toteuttamiseen ilman turhia häiriötekijöitä. Asiat hoituvat meillä aina helposti ja vaivattomasti.

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä tarjous tekstillesi. Se onnistuu helposti joko oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla tai sähköpostitse. Voit toki myös aina soittaa joko Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen (03) 4108 9334 toimistoomme. Autamme sinua mielellämme!

2017-01-12T14:16:07.7599901Z

Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.