Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Bosnia ja Hertsegovinassa

Kaupankäynti Bosnia ja Hertsegovinassa

Haluatko lisätietoja bosnian käännöksistä? Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Jos suunnittelet liiketoimintaa ulkomailla on hyvä aina etukäteen tutustua paikallisiin tapoihin ja kulttuuriin. Monesti tätä etukäteistutkimuksen merkitystä saatetaan vähätellä, mutta etenkin kun olet tekemässä liiketoimintaa hyvin erilaisen maan kanssa kuin oma kotimaasi on kannattaa asiaan suhtautua vakavasti. Voi käydä jopa niin, että jos et ole tutustunut asioihin kunnolla menee kaupanteko pieleen jo heti alkumetreillä. Käännöstoimisto Pikakääntäjä auttaa sinua mielellään silloin kun olet suunnittelemassa liiketoimintaa Bosnia ja Hertsegovinassa. Keräsimme tähän muutamia vinkkejä, joista voi olla sinulle hyötyä.

Vinkki 1: Vaatetus

Huoliteltu ja trendikäs vaatetus on Bosnia ja Hertsegovinassa muodissa. Monesti vaatteet hankitaan Italiasta. Miesten on viisainta pukeutua pukuun etenkin liikeneuvotteluissa, jos epäröit eri värien välillä, on tumma puku tumman kravatin kera aina hyvä ja toimiva ratkaisu. Naisilla on enemmän vapauksia pukeutumisen suhteen. Täkäläiset pitävät myös tunnettuja vaatebrändejä arvossaan.

Vinkki 2: Tapaamiset

Kun suunnittelet järjestäväsi tapaamisen Bosnia-Hertsegovinalaisen liikekumppanin kanssa on muutamia asioita, joista on hyvä olla etukäteen tietoinen. Muista aina puhutella häntä sanomalla ensin titteli ja siihen perään henkilön sukunimi. Älä koskaan aloita neuvottelua puhumalla työasioista vaan aloita ensin kysymällä liikekumppanisi perhekuulumisia. Pidä aihevalinnat kuitenkin sopivan keveinä ja vältä uskontoon, sotaan ja etniseen alkuperään liittyviä aiheita.

Vinkki 3: Säännöt ja säännökset

Bosnia ja Hertsegovinassa on paljon erilaisia säännöksiä ja lakeja, jotka eivät ole tuttuja ulkomaalaiselle, mistä syystä kannattaa harkita paikallisen lakimiehen palkkaamista heti alussa, etenkin silloin jos olet perustamassa liiketoimintaa maahan.

Vinkki 3: Kieli

Liiketoiminnan aloittaminen on aina helpompaa silloin, kun kaikki asiakirjat ovat valmiiksi oikealla kielellä. Käännöstoimisto Pikakääntäjä auttaa sinua mielellään kääntämällä asiakirjasi, sopimuspaperisi tai vaikka kirjeenvaihtosi bosniaksi.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä oheinen tarjouspyyntölomake. Project Managerimme vastaavat sinulle mahdollisimman pian.

2017-01-13T11:10:00.4770467Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 50 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.