Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Chilessä

Tarjoamme käännöksen chilen espanjaksi

Käännämme kaupankäyntiä koskevat tekstisi chilen espanjaksi tai chilen espanjasta. Ota yhteyttä sähköpostitse ja lähetä tekstisi meille. Saat meiltä ei-sitovan tarjouksen paluupostissa.

Chile on yksi Suomen tärkeimmistä kauppakumppaneista Etelä-Amerikassa. Se on myös mantereensa vauraimpia ja hyvinvoivimpia valtioita. 1990-luvulla se olikin yksi alueensa nopeimmin kasvavista talouksista. Maan talous perustuu kaivosteollisuudelle. Millaisia liiketoimintavaihtoehtoja maasta sitten löytyy ja mitä pitäisi ottaa huomioon silloin kun suunnittelee liiketoimintaa Chilessä? Keräsimme tähän muutamia hyödyllisiä vinkkejä, joista voi olla sinulle hyötyä kun suunnittelet liiketoimintaa Chilessä.

Markkinat

Suomessa on paljon potentiaalisia liiketoimintavaihtoehtoja. Tänä päivänä maassa satsataan erityisesti seuraaville aloille:

  1. kaivosala
  2. paperi- ja selluteollisuus
  3. energiantuotanto
  4. puuteollisuus
  5. terveysala

Ympäristötekniikkaan erikoistuneet kääntäjät

Pikakääntäjältä löytyy kääntäjiä melkein kaikille erikoisaloille. Meiltä saat käännökset esimerkiksi ympäristötekniikkaan ja lääketieteeseen erikoistuneilta kääntäjiltä. Valitsemme kääntäjän aina tekstisi aihepiirin mukaan olet sitten yksityishenkilö, joka tarvitsee ansioluettelokäännöksen tai yritysasiakas, joka tarvitsee teknisen käännöksen käyttöohjekirjasta

Etikettisäännöt

On aina hyvä osata käyttäytyä oikein kokoustilanteissa tai vaikka virallisessa illanvietossa. Tässä muutamia vinkkejä, jotka liittyvät juuri Chilen etikettiin ja yrityskulttuuriin.

Chileläiset haluavat kuulla konkreettisia ehdotuksia ja kokouksissa keskitytään itse asiaan. Small talk –tyylinen juttelu saatetaan kokea jopa huonoksi käytökseksi, joten se voidaan ottaa negatiivisesti.

Muita asioita joita on hyvä ottaa huomioon:

Maailmanlaajuinen saatavuus

Olemme tunnettuja korkeasta laadusta, alhaisista hinnoista ja lyhyistä toimitusajoista ihan maailmalaajuisesti.

Menestyksemme avaimet ovat

Tarjouspyyntö

Tehokkaat työrutiinimme ja meitä varta vasten räätälöidyt hallinnointiohjelmat mahdollistavat nopeuden lisäksi kohtuulliset hinnat. Saat hintatarjouksen käännöksellesi helposti ja vaivattomasti täyttämällä oheisen tarjouspyyntölomakkeen. Huomaathan, että sitä kautta voit lähettää kerralla vain yhden liitetiedoston. Useamman liitetiedoston käännöksissä, tai muissa kyselyissä, lähetä meille sähköpostia. Projektipäällikkömme tutustuu lähettämääsi materiaaliin ja ottaa sen jälkeen sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Soittaminen

Voit aina myös soittaa Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen toimistoomme (03) 4109 3654. Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista ja vastaamme kysymyksiisi.

2017-01-13T11:10:52.7212706Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.