Tarjoamme käännökset Etelä-Amerikan eri kielille

Saat meiltä käännökset Etelä-Amerikan kielille. Lähetä tiedostosi meille niin saat ei-sitovan tarjouksen!

Kaupankäynti Etelä-Amerikassa

Pikakääntäjältä saat käytännöllistä tietoa siitä, mitä tulee ottaa huomioon silloin, jos suunnittelee kaupankäyntiä Etelä-Amerikassa. Olemme keränneet alasivuille tietoa eri Etelä-Amerikan maiden kaupankäyntikulttuureista ja tavoista. Voit säästää aikaa ja rahaa, kun otat meihin ajoissa yhteyttä käännöstarpeidesi kanssa. Autamme sinua mielellämme. Meillä on alueella puhuttavien kielien lisäksi tietoa kulttuurillista.

Eteläamerikkalainen kaupankäyntikulttuuri

Etelä-Amerikka käsittää Amerikan mantereen eteläisen osan ja sijaitsee Tyynen valtameren ja Atlantin välissä. Se on erittäin monipuolinen manner kielensä ja kulttuurinsa puolesta. Suurimmassa osassa Etelä-Amerikan valtioita puhutaan espanjaa, mutta siitä huolimatta portugali on mantereen suurin kieli. Sitä puhuu äidinkielenään yli 50% mantereen väestöstä. Tämä selittyy sillä, että Brasilian asukasluku on yli 180 miljoonaa. Portugalin ja espanjan lisäksi Etelä-Amerikassa puhutaan myös mm. hollantia, ranskaa ja englantia sekä lukuisia intiaanikieliä. Pikakääntäjältä löytyy monipuolinen valikoima Etelä-Amerikan maihin erikoistuneita kääntäjiä. Voimme auttaa sinua myös auktorisoitujen käännösten kanssa, jos tarve sitä vaatii. Kääntäjämme asuvat Etelä-Amerikassa, joten heiltä löytyy kielen lisäksi tuntemusta paikallisesta kulttuurista. Kaikilla kääntäjillämme on hallussaan myös tietty erikoisosaamisalue, on se sitten auktorisoidut tai tekniset käännökset. Hyödynnämme tämän osaamisen aina kun valitsemme projektille kääntäjää.

Kilpailukykyiset hinnat

Meidän tulee nähdä käännettävä materiaali etukäteen, jotta voimme tehdä sinulle varta vasten räätälöidyn tarjouksen. Voit lähettää aineiston meille joko oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse. Analysoimme aineiston ja lähetämme sen jälkeen sinulle ei-sitovan tarjouksen, josta selviää käännöksen hinta ja toimitusaika. Vaikka hintamme ovat kilpailukykyiset on laatu aina parasta. Soita meille joko Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen (03) 4108 9334 toimistoomme niin projektipäällikkömme antavat sinulle lisätietoja. Toivottavasti kuulemme sinusta jo tänään!

2017-06-14T10:16:22.0160548Z

Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service