Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tarjoamme kaupankäyntiin liittyvät käännökset nopeasti Euroopan eri kielille

Tarjoamme nopeat kaupankäyntiä koskevat käännökset Euroopan eri kielille. Lähetä meille dokumenttisi niin saat meiltä sitomattoman tarjouksen!

Kaupankäynti Euroopassa

Pikakääntäjä esittelee näillä sivuilla eurooppalaisen kaupankäyntikulttuurin eri näkökulmia. Tämän sivun alalaidassa on listattuna linkit maakohtaisille sivuille, joiden kautta pääset tutustumaan lähemmin eri Euroopan maiden kaupankäyntikulttuureihin.

Voit aina myös soittaa meille (09) 4730 4640, jos sinulla on kysymyksiä tai jos kaipaat lisätietoa siitä, kuinka voimme auttaa sinua. Me käännämme kaupankäyntiin liittyvät tekstisi Euroopan eri kielille.

Eurooppalainen kaupankäyntikulttuuri

Euroopassa asuu noin 730 miljoona ihmistä, joista noin 90% prosenttia puhuu äidinkielenään indoeurooppalaiseen kieliperheeseen kuuluvaa kieltä. Kulttuuriset erot maiden välillä ovat kuitenkin suuret ja lisäksi pääkielistä on olemassa eri variaatioita. Me luotamme aina natiivikääntäjiin ja näin voimmekin luvata asiakkaillemme korkealaatuiset käännökset. Sen lisäksi, että kääntäjämme puhuvat äidinkielenään käännettävää kieltä he ovat lisäksi erikoistuneet juuri siihen kaupan alan aihepiiriin, mitä aineistosi käsittelee. Tämä menettely säästää sekä sinun, että kääntäjän aikaa ja vaikuttaa näin ollen myös hintaan alentavasti. Pikakääntäjällä on kääntäjiä joka puolella Eurooppaa. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Me räätälöimme tarjouksen juuri sinun tarpeidesi ja vaatimuksiesi mukaisesti.

Tarjouspyyntö

Meillä on hyvä maine käännösalan markkinoilla. Olemme tunnettuja korkeasta laadusta, kohtuullisista hinnoista ja lyhyistä toimitusajoista. Tänä päivänä olemme nopeimmin kasvava käännöstoimisto Euroopan markkinoilla. Ota meihin yhteyttä niin saat meiltä tarjouksen, jossa on eriteltynä kustannus- ja toimitusaikatiedot. Voit lähettää tekstisi sähköpostitse. Me analysoimme materiaalin ja lähetämme sinulle sen jälkeen tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Voit aina myös soittaa meille Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen (03) 4109 3654 toimistoomme. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin.

2017-01-12T14:21:18.5960706Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.