Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Ghanassa

Autamme sinua Ghanaan sijoittuvissa käännöstarpeissa

Tarvitsetko käännöksiä Ghanaan suuntautuvaa kaupankäyntiä varten? Ota yhteyttä ja lähetä tekstisi meille niin saat meiltä ilmaisen tarjouksen!

Ghana on Afrikan valtioista Suomen toiseksi tärkein vientikumppani. Se on kiinnostava kauppakumppani etenkin vakaan poliittisen tilanteensa takia. Toinen seikka, joka tekee siitä kiinnostavan liiketoimintamielessä on sen jatkuva talouskasvu. Tähän asti Ghanan talouden kulmakivet ovat olleet kulta ja kaakao, mutta myös öljy ja kaasu ovat muodostumassa jatkuvasti yhä tärkeämmiksi. Keräsimme tähän muutamia hyödyllisiä vinkkejä, joista voi olla sinulle hyötyä jos suunnittelet kaupankäyntiä Ghanassa

Taustatietoja Ghanasta

Ghana sijaitsee Länsi-Afrikassa ja siellä on noin 24 miljoonaa asukasta. Näin se onkin yksi tiheimmin asuttuja valtioita Afrikassa heti Nigerian jälkeen. Rajanaapureita ovat Norsunluurannikko, Burkina Faso ja Togo. Ghana on entinen Britannian siirtomaa ja sen aikaisempi nimi oli Kultarannikko. Maan virallinen kieli on englanti. Ghana on ensimmäinen Saharan eteläpuoleisen Afrikan siirtomaista, joka itsenäistyi. Tämä tapahtui vuonna 1957.

Ilmasto

Ghanassa on trooppinen ilmasto ja päivälämpötila nouseekin yleensä yli 30 asteen. Siellä on myös kaksi sadekautta, toinen touko-kesäkuun aikana ja toinen lokakuussa. Joskus sadekausien aikaan maata koettelevat pahat tulvat.

Vientituotteet

Ghanan kuuluisimmat vientituotteet ovat kulta ja kaakao, mutta viime vuosina myös öljystä ja kaasusta on tullut merkittäviä talouden kannalta. Muita vientituotteita ovat pähkinät ja hedelmät etenkin ananas ja cashewpähkinät.

Kieli ja lokalisointi

Ghanan pääkieli on englanti, mutta sen lisäksi maassa puhutaan useita muita kieliä. Poikkeuksellista onkin se, että englanti ei olekaan juuri kenenkään äidinkieli. Se on kuitenkin siitä huolimatta koko maata yhdistävä kieli. Kun tarvitset käännöksiä englanniksi Ghanaa varten on hyvä ottaa yhteyttä asiansa osaavaan käännöstoimistoon. Me Pikakääntäjällä autamme sinua mielellämme. Kääntäjämme osaavat käännöksen lisäksi lokalisoida sen maan tarpeisiin sopivaksi.

Miksi sinun pitäisi tehdä kauppaa Ghanassa

Ensimmäinen asia , joka helpottaa kaupankäyntiä on se, että paikallinen kieli on englanti. Toiseksi, maassa on vakaa poliittinen tilanne. Se on ainoa Länsi-Afrikan talouksista, joka on saavuttanut keskituloisen maan statuksen. Sen lisäksi maan infrastruktuuria kehitetään jatkuvasti. Lisäksi Ghanasta on vapaa pääsy Euroopan unionin markkinoille.

Tarjouspyyntö

Autamme sinua mielellämme Ghanaan suuntautuvien käännösten kanssa. Saat meihin helposti yhteyden, joko oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla tai sähköpostitse. Projektipäällikkömme tutustavat lähettämääsi materiaaliin ja lähettävät sen jälkeen sinulle ei-sitovan tarjouksen.

2017-01-13T07:56:08.9704253Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.