Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Indonesiassa

Autamme sinua myös silloin kun tarvitset indonesiankielisen käännöksen. Lähetä tekstisi meille niin kerromme lisää!

Kaupankäynti Indonesiassa

Jotta voisit tehdä onnistutuneesti kauppaa ulkomailla tarvitsee sinulla olla perustiedot maan kaupankäyntikulttuurista ja kulttuurieroista. Tämä on tärkeää etenkin silloin, kun asioit eksoottisissa maissa. Pikakääntäjältä löytyy kielen lisäksi osaamista paikallisesta kulttuurista. Siksi olemme hyvä kumppani kaupankäyntiin liittyvissä käännösprojekteissa. Keräsimme tähän muutamia vinkkejä, joista voi olla sinulle hyötyä, kun suunnittelet kaupankäyntiä Indonesiassa.

Hyvä tietää

Tässä muutamia seikkoja, joista on hyvä olla tietoinen, ennen kuin menet kokoukseen indonesialaisen liikekumppanisi kanssa:

Kaupankäyntimahdollisuuksia Indonesiassa

Indonesian talous kasvaa jatkuvasti, kuten myös kotimaan kulutus. Tähän on syynä mm se, että maan keskiluokka kasvaa. Tämä luo lisää liiketoimintamahdollisuuksia maahan ja tekee siitä myös kiinnostavamman investointikohteen.

Tässä muutamia kiinnostavia aloja, joihin maassa panostetaan:.

Onnistunut kaupankäynti edellyttää, että tarvittavat käännökset on tehty oikein. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä asiansa osaavaan käännöstoimistoon. Pikakääntäjä tarjoaa käännökset indonesian kielestä ja indonesian kieleen käännettynä näillä kaikilla aloilla.

Tarjouspyyntö

Ota meihin yhteyttä, kun haluat kaupankäyntiaiheisen käännöksen indonesian kielelle. Tarjouksen pyytäminen on helppoa. Lähetä tekstisi meille niin analysoimme aineistosi ja teemme sinulle sen jälkeen ei-sitovan tarjouksen Toivottavasti kuulemme sinusta jo tänään!

2017-01-13T11:11:18.9448927Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.