Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäyntiä Irlannissa

Saat meihin helposti yhteyden sähköpostitse. Projektipäällikkömme vastaa kyselyysi mahdollisimman pian!

Kaupankäynti Irlannissa

Kaupankäynti toisessa maassa vaatii aina tarkkaa etukäteissuunnittelua, johon kuuluu myös paikallisiin tapoihin tutustumista. Keräsimme tähän muutamia hyödyllisiä vinkkejä, joista saattaa olla sinulle hyötyä kun suunnittelet kaupankäyntiä Irlannissa.

Irlantilaisten kaupankäyntitavat saattavat erota siitä, mihin olet tottunut. Asiat hoituvat kuitenkin helpommin, kun muistat kunnioittaa paikallisia tapoja ja annat irlantilaisten tehdä kauppaa omalla tavallaan, vaikka se eroaisi siitä, miten itse toimisit. Hyvät liikesuhteet perustuvat aina hyviin ja kestäviin suhteisiin. Siksi onkin hyvä aina hyödyntää mahdolliset verkostot etukäteen. Muista, ettei sinun tarvitse itse tuntea kaikkia osapuolia suoraan, mutta yhteiset luotettavat tutut auttavat aina asiaa

Perhe

Irlantilaisilla on rento elämäntyyli jossa perhe on kaiken keskellä. Työ otetaan kuitenkin erittäin vakavasti ja etenkin neuvotteluissa irlantilaiset ovat armottomia. Irlantilaiset ottavat jokaisen päivän vastaa niin kuin ne tulevat ja ilman turhaa stressiä tai liikoja suunnitelmia. Osoita aitoa kiinnostusta kauppakumppaniasi kohti. He tekevät mysö kaikkensa, jotta sinä tuntisit itsesi tervetulleeksi. Kohteliaisuus on tärkeää joten muista kätellä kaikkia, niin aikuisia kuin lapsiakin.

Pikakääntäjän irlantilainen käännöstoimisto

Brittienglannin ja Irlannin englannin erot voivat tuntua pieniltä, jos et ole perehtynyt kieleen tarkasti, ,mutta irlantilainen huomaa kyllä eron. Siksi onkin tärkeää, että tekstisi on kääntänyt henkilö, joka on perehtynyt juuri Irlannin englantiin. Pikakääntäjältä löytyy kääntäjiä, joilta Irlannin englanti luonnistuu.

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä käännöstarjousta joko lähettämällä tekstisi oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia. Projektipäällikkömme analysoi aineiston, etsii sinulle sopivimman kääntäjän ja lähettää sinulle sen jälkeen käännöstarjouksen. Toivottavasti kuulemme sinusta jo tänään!

2017-01-13T07:58:34.6452272Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Elämme haastavia aikoja yritysmaailmassa, ja luovat ratkaisut ovat tarpeen. Olemme käytettävissä normaalisti sekä uusille, että vakioasiakkaillemme, ja olemme valmiita löytämään juuri teille tilanteeseen sopivan ratkaisun käännöstarpeillenne.
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 45 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.