Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Itävallassa

Olemme erikoistuneet kaupan alan käännöksiin. Pyydä tarjous sähköpostitse, niin projektipäällikkömme ottaa sinuun yhteyttä!

Kaupankäynti Itävallassa

Itävaltalaiset nähdään usein hyvin muodollisina, tehokkaina ja liike-elämään suuntautuneina. Helppoja ja suositeltuja keskustelunavauksia ovat esimerkiksi kulttuuri ja urheilu.

Olemme keränneet tälle sivulla vinkkejä, jotka voivat olla sinulle hyödyksi, kun suunnittelet kaupankäyntiä Itävallassa. Pikakääntäjän palveluihin kuuluu käännösten lisäksi myös tekstien lokalisointi. Tämä tarkoittaa sitä, että tekstissä on huomioitu oikeat sanavalinnat ja tyyli. Lokalisoinnilla on suuri merkitys etenkin itävaltalaisissa saksan käännöksissä, sillä Saksassa puhutun saksan ja Itävallassa puhutun saksan välillä on eroja. Meiltä löytyy osaamista juuri tätä varten!

Itävaltalainen kaupankäyntikulttuuri

On hyvä tietää, miten liikeneuvotteluissa tulisi käyttäytyä. Keräsimme tähän muutamia vinkkejä asiaan liittyen.

Itävaltalaiset kääntäjämme

Itävallasta löytyy useita mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia useilta eri aloilta.

Tässä muutamia niistä:

Meidän itävaltalaisilla kääntäjillä on kokemusta kaikilta näiltä aloilta. Heidän äidinkielensä on itävallan saksa ja he ovat suorittaneet alan yliopistotutkinnon ja jokaisella heistä on tietty erikoisala hallussa. Tunnemme kääntäjiemme vahvuudet tarkasti, joten pystymme aina helposti valitsemaan jokaiselle projektille oikean kääntäjän. Nämä seikat takaavat sen, että käännökset ovat korkealaatuisia ja oikeakielisiä.

Tarjouspyyntö

Voit ottaa meihin yhteyttä joko oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai lähettämällä tiedostosi meille sähköpostitse

Voit aina myös soittaa meille.

Autamme sinua mielellämme. Tervetuloa Pikakääntäjän asiakkaaksi!

2017-01-13T15:27:36.9705415Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.