Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Kanadassa

Kaupankäynti Kanadassa

Kiinnostaako kaupankäynti Kanadassa, mutta kieli tuottaa ongelmia? Me autamme mielellämme. Lähetä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Yhdysvallat nähdään yleensä rajattomien mahdollisuuksien maana, mutta Kanada ei jää tässä vertailussa jälkeen. Kanadan hallitus tukee ulkomaankauppaa vahvasti ja vaikka suurin osa tästä kaupasta kohdistuu Yhdysvaltoihin, on myös Eurooppa vahvasti mukana. Keräsimme tähän muutamia vinkkejä, joista voi olla sinulla hyötyä kun suunnittelet kaupankäyntiä Kanadassa.

Vinkki 1: Muodollisuus ja kokoukset

Vaikka liike-elämässä käyttäydytään hyvin muodollisesti puhutellaan toisia ihmisiä kuitenkin etunimellä. Kokoukset suunnitellaan huolellisesti ja ne etenevät hyvin järjestelmällisesti. Ihmiset odottavat että heitä kuullaan statuksesta riippumatta. Kokoukseen osallistujat valmistautuvat huolellisesti ja ottavat yleensä faktatietoa mukaan, joten muista tehdä samoin. Tärkeitä päätöksiä ei yleensä synny tilanteessa, jossa faktat eivät ole selvillä.

Vinkki 2: Ole nopea ja hereillä

Kanadalaiset reagoivat tilanteisiin nopealla tahdilla. Älä siis anna liikekumppanisi odotella vastausta sähköpostiisi päivätolkulla. Jos kuitenkin joudut olemaan jonkin aikaa hankalasti tavoiteltavissa pidä liikekumppani ajan tasalla. Muuten hän saattaa olettaa, ettet ole enää kiinnostunut yhteistyöstä.

Vinkki 3: Vie liikekumppanit lounaalle

Lounas on kanadalaisille täydellinen aika tehdä kauppaa, näin koko työpäivä saadaan hyvin hyötykäyttöön. Tästä syystä onkin hyvä viedä liikekumppanit lounaalle, ja jatkaa neuvotteluita ruoan ääressä. Kanadalaiset liikekumppanisi arvostavat tätä elettä varmasti.

Vinkki 4: Tutustu alueeseen

Kanada on iso ja monipuolinen maa josta löytyy monenlaisia alueita ja kaupunkeja. Siksi onkin hyvä tutustua liikekumppanin kaupunkiin etukäteen. Minimivaatimuksena on tietysti se, onko liikekumppani ranskan- vai englannin kielinen ja käännättää käyntikortit tämä mielessä.

Vinkki 5: Johtamiskulttuuri

Kanadalaista johtamistyyliä voidaan kutsua epäviralliseksi ja ystävälliseksi ja johtajat haluavatkin, että heidät nähdään vain yhtenä työntekijänä muiden joukossa sen sijaan että he haluaisivat erityisesti erottua. Ainakaan he eivät halua korostaa itseään tai omaa asemaansa yrityksessä. Johtajien ei oleteta varsinaisesti johtavan alaisiaan vahvasti tiettyyn suuntaan, mutta heidän oletetaan kuitenkin tekevän tiukkojakin päätöksiä tarpeen tullen ja pysyvän päätöksissään.

Vinkki 6: Kieli

Haluat sitten käännöksesi ranskaksi tai englanniksi on Pikakääntäjä oikea paikka. Meillä on vahva kokemus monenlaisista käännöstöistä. Saat meihin yhteyden oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse. Project Managerimme lähettää sinulle ilmaisen, sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!

2017-01-12T14:23:03.6155715Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.